| Author |
Topic  |
|
|
turkishblack
Adam Olacak Cocuk

Turkey
231 Posts |
|
|
turkishblack
Adam Olacak Cocuk

Turkey
231 Posts |
Posted - 05/09/2007 : 11:12:26
|
Moribund Oblivion'a özel "Moribund Oblivion Power Magazine" kasim ayinda piyasada! Grup ile ilgili tüm gelismeler ve bu gelismelerin detaylarini artik M.O.Power Magazine'den de takip edebileceksiniz. Dergi yilda 2 kere cikacaktir.
Bu ilk sayida yazilariyla eslik edenler:
ÇAGLAN TEKIL (Blue Jean - Headbang) GÜVEN ERKIN ERKAL (Dream Tv - Yüxexes) HICRI BOZDAG (Rock Station) SENER YILDIZ (TV8 Rock Market) DOGU YÜCEL (Dusler ve Kabuslar) ALI MERT ALAN (Holysin Magazine) AHMET CATALTUG (Bronx Productions) ABDURRAHMAN ANTAKYALI (Anadolu Haber Ajansi) SADI TIRAK (Bronx Productions) AYKUT GUER (Moribund Oblivion / Menajer) TANSEL TETIK (Atlantis Müzik) ERDEM ÇAPAR (Nitro - RTN Productions) BURAK ÖZGÜNEY (Nitro) MURAT ARDA (Delikasap.com) FERDI ARSLAN (Alternative Magazine) KEMAL ARSLAN (Karakatliam.com) ALPER TABAKCILAR (Catafalque) UÇMAN BALABAN (B11 Productions) FERHAT BAYRAM (Live Chaos) ERKAN DUYGUN (Metalattack.net)
Görsel Yönetmen: Bahadir Uludaglar
ilk sayi promosyonlari: - 70 x100 Moribund Oblivion Posteri - Kayboldum klibi DVD
ilk sayinin kapagi:

MORIBUND OBLIVION MANAGEMENT Aykut Gur Kassel - Germany turkishblackmetal@hotmail.com moribundoblivion@hotmail.com
|
 |
|
|
turkishblack
Adam Olacak Cocuk

Turkey
231 Posts |
Posted - 06/09/2007 : 11:36:18
|
Time To Face albümünden yeni MP3 "Varolusun Aldatan Sonsuzlugu" myspace cayfasina eklenmistir!
http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendid=73400958
- ROLLING STONE (eylül sayisi)
- YUXEXES (ekim sayisi + Moribund Oblivion posteri) dergilerinde Moribund Oblivion röportajlarini,
-BLUE JEAN-HEADBANG dergisinde Bahadir Uludaglar ve Can Agriboz yazilarini
- FHM (ekim sayisi) Bahadir Uludaglar röportaji
- MILLIYET gazetesinde (Milliyet Pazar / bu pazar!) Moribund Oblivion - Groza yazilarini okuyabilirsiniz.
MORIBUND OBLIVION MANAGEMENT Aykut Gur Kassel - Germany turkishblackmetal@hotmail.com moribundoblivion@hotmail.com
|
Edited by - turkishblack on 06/09/2007 12:23:32 |
 |
|
|
turkishblack
Adam Olacak Cocuk

Turkey
231 Posts |
|
|
devil 666
Süpper Adam

Turkiye
607 Posts |
Posted - 08/09/2007 : 02:52:37
|
- FHM (ekim sayisi) Bahadir Uludaglar röportaji
yaw bu dergi açylymy for him magazine olan dergi de mi? yoksa bi ba?kasy my? sakata gelmiyelim...
http://www.myspace.com/de6vi6l6 |
 |
|
|
kahveadam
Yeni Yetme Adayy
Turkiye
23 Posts |
Posted - 08/09/2007 : 03:26:00
|
Fhmde bahadyr uluda?lar.Çok lazymdy..Adam 31 çekmeye alyyor dergiyi bi açyyor bahadyr uluda?lar sayfada..Saçmalama synyrlaryny a?my? bi ülkenin vatanda?laryyyz ama bu kadaryda cidden fazla..Flash tv haberi gibi yapyyorum ve PES DO?RUSU! diye man?etliyorum beynimde bu any..(eminim benimle evlenirmisin canerle kankadyr)Yakynda seda sayana çykarsa ?a?mam..(syrf bu haberden ötürü üye oldum foruma)
tatatata |
 |
|
|
hain dede
Yönetici

Turkiye
1500 Posts |
Posted - 08/09/2007 : 03:32:41
|
fhm isi hakatten cok ilginc orada cok cici hatunlaryn resmi var peki ama sözümona karametal ile i?tigal edenin ne i?i var o ortamlarda ha bide yolda yayynlanacak meshur güclü magazin dergisi de varmy? :-)
magazinsel sansasyonlara sebebiyet vermemek icin yok imza / özlü söz... |
 |
|
|
turkishblack
Adam Olacak Cocuk

Turkey
231 Posts |
|
|
sathanss
Süpper Adam

Afghanistan
554 Posts |
Posted - 10/09/2007 : 23:00:42
|
vayy babamm vayyy........!!!
dü?manlaryyla dost olmak için , dostlaryny uzakla?tyryp ,dü?manlaryna yakynla?tylar.. yakynla?an dü?man dost olmady; uzakla?tyrylan dost dü?man oldu ! herkes dü?man safhasynda birle?ince yykylmalary mukadder oldu!!!.. gore grind death .......
|
 |
|
|
turkishblack
Adam Olacak Cocuk

Turkey
231 Posts |
Posted - 28/09/2007 : 09:55:29
|
Moribund Oblivion kafilesi bugün 03.30 itibariyle Türkiyeden ayriliyor. Yarin Köln konseri 20.00 da baslayacak ve Moribund Oblivion 22.00'de headliner olarak sahne alacaktir.
|
 |
|
|
Retribution
Yeni Yetme Adayy
14 Posts |
Posted - 28/09/2007 : 13:56:39
|
| Bahadyr Uluda?lar kadar çevrem olsun horlamamy cd ye basar satarym herkese =) |
 |
|
|
mitralioz
Adam Olacak Cocuk

Ukraine
117 Posts |
Posted - 28/09/2007 : 20:04:35
|
Bana biri bu grubun ?arky sözlerini verebilirmi Türkçesini bile anlayamyyorum da :D ama cidden lazym millet
Lavy Mitralyan®...goatrepublic |
 |
|
|
turkishblack
Adam Olacak Cocuk

Turkey
231 Posts |
Posted - 10/10/2007 : 12:34:09
|
Moribund Oblivion INTERREGNUM FEST 2008'de headliner!!!
5-8 Haziran 2008 tarihlerinde gerçeklesecek Interregnum Fest'te Moribund Oblivion 6 Haziran Cumartesi günü headlineri olarak official fest sitesinde aciklandi. Festivale 3 gün boyunca dünya genelinden pekçok grup katiliyor. Tüm festival kadrosu tamamlanmis olmasina karsin organizatörler simdilik su isimleri acikladi:

MORIBUND OBLIVION KROHM ARS DIAVOLI FARSOT THUNDERBOLT JOHN WEST AFTER ALL DEREK SHERINIAN FROST ON PAROLE ADAGIO HALO OF SHADOWS QUEST OF AIDANCE TRANSIT POETRY MERCENARY GRAIL NIGHTS ve daha aciklanacak isimler var...
5 Haziran Cuma günü içinde baska bir sürprizi var festivalin fakat organizasyon izin verdiginde aciklayacagim.
Organizasyon Moribund Oblivion'un fest kadrosuna eklenmesini ana sayfasindan da duyurdu. Festival Danimarka sinirinda gerçeklesecektir. Ayrintili bilgi için: www.interregnummusik.de
- www.metalnews.de'nin Moribund Oblivion röportaji... (türkcesini ekleyecegim en kisa zamanda)
Moribund Oblivion "Time To Face" albümü tanitim konserleri kapsamindaki Köln konseri fotolari:

Konserin videolarida en kisa sürede youtube.com'a eklenecektir.
|
Edited by - turkishblack on 10/10/2007 16:42:27 |
 |
|
|
devil 666
Süpper Adam

Turkiye
607 Posts |
|
|
turkishblack
Adam Olacak Cocuk

Turkey
231 Posts |
Posted - 18/10/2007 : 16:31:41
|
Moribund Oblivion 7 kasim carsamba günü Dream TV - Yüxexes programinin canli yayin konugu. Moribund Oblivion yeni albümü "Time To Face"den pekçok parcasini canli olarak çalacak.
|
 |
|
|
IronMan
Gölgelerin Gücü!

Ingiltere
4823 Posts |
Posted - 19/10/2007 : 03:23:04
|

ahahahaha bir kez daha ne kadar buyuk olduklarina tanik olduk ahahahahahahahahhaha
In nothing I am the essence all, the things in which you exist Still I am more you couldn't hold, the corpse's biggest feast My work is black the sin moves as horrific and as cold I am the horns with golden hooves, the balance of the god |
 |
|
|
hain dede
Yönetici

Turkiye
1500 Posts |
Posted - 19/10/2007 : 04:17:35
|
quote: Orjinal Mesajy Postalayan IronMan
ahahahaha bir kez daha ne kadar buyuk olduklarina tanik olduk ahahahahahahahahhaha
bu kadar ego insany cok fena ezer ya. hani su net sayesinde bisürü grubun bisürü röportajlaryny okuyoruz kimisi email kimisi telle kimisi de yüzyüze yapylmys, fotolar filan her bi ayrynty var ancak su tarz kelimelere veya imalara ben pek rastlamadym ama bu eti ne kemi?i ne morbidonun ?öyle cümleler kurmasy cok icler acysy bir o kadar da komik durum
bu esnada nooldu magazin/bilekmetal ortaya kary?yk dergi orta sayfa güzeli lejyoner baadyr posterleri görmek ister fanlary 
 |
|
|
turkishblack
Adam Olacak Cocuk

Turkey
231 Posts |
Posted - 19/10/2007 : 10:49:57
|
arkadaslar burda bir yanlislik var. bu sözleri gruptan kimse etmemistir. cok bariz bir komplo bu. lütfen bu yaziyi nereden aldiniz kaynak gösterin. grup adina birileri bunlari yazmis ve çok ciddiyim!!!
dergi ise bitmek üzere. yakinda baskiya verilecek diye biliyorum.
|
 |
|
|
IronMan
Gölgelerin Gücü!

Ingiltere
4823 Posts |
|
|
turkishblack
Adam Olacak Cocuk

Turkey
231 Posts |
Posted - 19/10/2007 : 11:43:38
|
oha yani bu nasil bir carpitma.. kölnde bahadirla bu röportaj yapilirken cevirmenligi yapan kisilerden biride bendim ve bahadir asla bu tarz seyler söylemedi. ya büyük bir yanlis anlama var, ya da ceviri cok dogru olmamis bilemiyorum. bahadir kendilerinin uzun süredir faal olduklarini, iyi motive olmus bir bicimde yola devam ettiklerini söyledi. ülkede bu tarzda ugrasan ve basarili gruplarin oldugunuda ilave etti. sadece büyümeleri, profesyonel mantigi benimsemeleri icin vizyonlarini gelistirmeleri gerektiginden bahsetti. bu da adamin kendisince piyasa ile ilgili elestirisidir yani. ama biz en büyügüz, kraliz falan gibi cümleler asla kurmadi.
|
 |
|
|
IronMan
Gölgelerin Gücü!

Ingiltere
4823 Posts |
Posted - 19/10/2007 : 11:48:38
|
cevirinin cok dogru yapilmamis olabilecegi fikrine karsi ben de bir alman arkadasa cevirttim, karsima cikan sonuc cok da farksiz degil...
buradan da gorulecegi uzere metalnews.de sitesi cok abartmis, :)
In nothing I am the essence all, the things in which you exist Still I am more you couldn't hold, the corpse's biggest feast My work is black the sin moves as horrific and as cold I am the horns with golden hooves, the balance of the god |
 |
|
|
turkishblack
Adam Olacak Cocuk

Turkey
231 Posts |
Posted - 19/10/2007 : 11:58:52
|
anliyorum. bende zaten metaltr deki arkadaslarin yanlis yapacagini sanmiyorum. röportaji gerceklestiren arkadas olaya biraz sansasyonel ifadeler eklemis. bende okudum almancasini simdi. site abartmis evet ama konserde grubu cok cok begenmislerdi. sanirim onun etkisi olsa gerek.
|
Edited by - turkishblack on 19/10/2007 12:11:51 |
 |
|
|
hain dede
Yönetici

Turkiye
1500 Posts |
Posted - 19/10/2007 : 15:08:47
|
quote: Orjinal Mesajy Postalayan turkishblack
arkadaslar burda bir yanlislik var. bu sözleri gruptan kimse etmemistir. cok bariz bir komplo bu. lütfen bu yaziyi nereden aldiniz kaynak gösterin. grup adina birileri bunlari yazmis ve çok ciddiyim!!! dergi ise bitmek üzere. yakinda baskiya verilecek diye biliyorum. MORIBUND OBLIVION MANAGEMENT Aykut Gur Kassel - Germany
oha yani bu nasil bir carpitma.. kölnde bahadirla bu röportaj yapilirken cevirmenligi yapan kisilerden biride bendim ve bahadir asla bu tarz seyler söylemedi. ya büyük bir yanlis anlama var, ya da ceviri cok dogru olmamis bilemiyorum. bahadir kendilerinin uzun süredir faal olduklarini, iyi motive olmus bir bicimde yola devam ettiklerini söyledi...... ama biz en büyügüz, kraliz falan gibi cümleler asla kurmadi. MORIBUND OBLIVION MANAGEMENT Aykut Gur Kassel - Germany
anliyorum. bende zaten metaltr deki arkadaslarin yanlis yapacagini sanmiyorum. röportaji gerceklestiren arkadas olaya biraz sansasyonel ifadeler eklemis. bende okudum almancasini simdi. site abartmis evet ama konserde grubu cok cok begenmislerdi. sanirim onun etkisi olsa gerek. MORIBUND OBLIVION MANAGEMENT Aykut Gur Kassel - Germany
haco sen ne yazdy?ynyn farkyndamysyn ne komplosu la milletin isi gücü yok alamanyadan aykuta kosovadan bahadyra ketenpere mi kastyrcak
byrak geciceksin bu i?leri dergiye hyz verin siz boy boy groza ws exile veya bahadyr vs morbidon önlü arkaly posterler bekliyor bu halk 
 |
|
|
turkishblack
Adam Olacak Cocuk

Turkey
231 Posts |
Posted - 22/10/2007 : 13:30:45
|
hain dede biliyorum gruba fazlasiyla antipatin var fakat her ne kadar olaya kendince alayci bir yaklasimda bulunmus olsanda olayda bir komplo degil ama yanlis anlama ve olaya abarti sanati katma durumlari sözkonusu. burada olayi okuduktan sonra köln'de röportaji yapan kisi ile görüstüm ve röportajin tamaminida dikkatlice okudum. bu tarz keskin aciklamalar yapmadi bahadir kesinlikle. olaya bariz sansasyonel ifadeler eklenmis. malesef durum böyle oluncada firsat kollayan kisilerde hemen hareket gecmis dogal olarak. adamlar bunu artniyetli olarak yapmadilar çünkü kendilerininde söyledigi üzere o gece grubu cok begendiler. cok begendiklerinden begenilerini abarti sanatina dönüstürmüsler hepsi bu.
|
 |
|
|
hain dede
Yönetici

Turkiye
1500 Posts |
Posted - 22/10/2007 : 15:34:07
|
hain dede biliyorum gruba fazlasiyla antipatin var fakat her ne kadar olaya kendince alayci bir yaklasimda bulunmus olsanda olayda bir komplo degil ama yanlis anlama ve olaya abarti sanati katma durumlari sözkonusu.........
i?i ki?isele dökmemek lazym niye böyle alyngansynyz ki siz ben sahsen dökmüyorum, bi grupla ilgili böle düzenli olarak biseyler yazmanyn amacy tepkidir. tepki de tek bisey degil iyi tepki kötü tepki diye 2 ye ayrylyyor üstün körü bakynca. zaten sen de düzenli olarak bunlary tepki almak amacly yazyyor ve bilgilendiriyosun kendine göre. ben de grubun arkasyndan öle yüzüne veya forum vs ortamynda böyle bykbyk edece?ime direk kafamdaki neyse onu yazyyorum izin veriyorsan tabi 
 |
|
|
turkishblack
Adam Olacak Cocuk

Turkey
231 Posts |
Posted - 22/10/2007 : 16:32:12
|
izin vermek vermemek benim haddime degil. moderatörde degilim ayrica. ben sadece bazen alayci konuma gelen elestirilerine mantikli aciklamalar getirerek olaylarin dogrusunu anlatmaya calisiyorum. anlattiklarim anlasiliyorsa sorun yok. bu röportaj olayida dedigim gibi gelismis bir olaydir. direk olay esnasinda orada oldugum için ne konusuldu, neler söylendi iyi hatirliyorum. adamlar bana göre iyi birsey yapmak istemisler begenilerinden ötürü fakat abartmislar. almanyada bu normal karsilanabilir ama türk dinleyicileri tepki verir. adamda böyle kati, kibirli ve keskin konusmadi zaten. sadece bu bilinsin yeter.
|
 |
|
|
turkishblack
Adam Olacak Cocuk

Turkey
231 Posts |
|
|
sodomy
Süpper Adam

1020 Posts |
Posted - 01/11/2007 : 06:23:43
|
bu derin komplo hakkynda fikir beyan etmeyi tehlikeli buluyorum, dedem de aklly olsun çok kylly i?ler bunlar o deil de linkteki alaman dergisinden görüyorum ki Bombstrike albümü çykmy?... morbidonun bi hayryny da gördüm sonunda |
 |
|
|
turkishblack
Adam Olacak Cocuk

Turkey
231 Posts |
Posted - 05/11/2007 : 18:06:24
|
Yeni albüm "Time To Face" tanitimi kapsamindaki konserleri sürüyor. Sirada Girne-Kibris konseri var. Konser afis ve bilgileri:

7 Kasimda Dream Tv-Yüxexes programina katilacak olan Moribund Oblivion davulcu Fatih Kanik'in önemli rahatsizligi nedeniyle ertelemistir. Yeni tarihi en kisa zamanda bildirilecektir.
|
Edited by - turkishblack on 05/11/2007 18:07:18 |
 |
|
|
turkishblack
Adam Olacak Cocuk

Turkey
231 Posts |
|
Topic  |
|