| Author |
Topic  |
|
|
hain dede
Yönetici

Turkiye
1500 Posts |
Posted - 15/02/2006 : 23:53:55
|
quote: Orjinal Mesajy Postalayan turkishblack
ben hakerette bulunmadim, tahrik yok. ben sadece bazi muzikseverlerin yeni tarzlara kolay alisamadiklari ve yapilan yeniliklere acik olmayanlarin muzikte belli yerlere saplanip kalmalarindan oturu ilerleyemediklerini ve ilerleyenlerede yorumlariyla engel olduklarini soyledim. bu arada grubun adi moribund oblivion. morbidon degil! bence hakaret budur. MORIBUND OBLIVION MANAGEMENT Aykut Gur Kassel - Germany turkishblackmetal@hotmail.com moribundoblivion@hotmail.com
alakasy yok üstte yazdy?yn hakaretlerden sonra böyle biseye gecmissin kendini hakly cykarmak icin. senin ne kastetti?ini ben nasyl anlayabilirim ne zorunlulugum var senin aslynda ne kastetti?ini düsünmek icin.. bariz kyvyrtyyorsunuz iste klan halinde morbidon, Türk fanlaryn grubuna yaptyrdy?y yaky?tyrma sen Almanya dan sadece forum takip eden kendine münhasyr bir menejer oldu?unu ifade etti?in icin bundan da haberdar olmamany normal ve anlayy?la kar?ylyyorum  
quote: Orjinal Mesajy Postalayan burcu
...ben sadece bazi muzikseverlerin yeni tarzlara kolay alisamadiklari ve yapilan yeniliklere acik olmayanlarin muzikte belli yerlere saplanip kalmalarindan oturu ilerleyemediklerini ve ilerleyenlerede yorumlariyla engel olduklarini soyledim...
belki yapylan bu tanym do?ru yeniliklere açyk olmayan ilerleyemez geli?emez ama bunu moribund oblivion dinlemi? ve be?enmedi?ini söylemi? ki?ilere ithafen genellemek mümkün mü bu bana hyrs durumu söz konusuymu? gibi bi izlenim verdi..hem yapylan i? ortada kimsenin kabullenmesi gerekmez müzik dedi?imiz özgün olursa çok daha çekici olur ben ?ahsen biz bu müzi?i böyle yapyyoruz istemeyen dinlemesin zaten sizin kyymetli zevkiniz kabullensin diye yapmyyoruz ?eklinde bi açyklama beklerdim..
söylemezler öyle bisey bütün gün birkac forumda böyle cirkeflesir bunlar baska bir numaralary yok 
magazinsel sansasyonlara sebebiyet vermemek icin yok imza / özlü söz... |
 |
|
|
turkishblack
Adam Olacak Cocuk

Turkey
231 Posts |
Posted - 16/02/2006 : 14:29:47
|
hain dede uzgunum ama duzeysiz bir insansin dostum. cirkeflik, hakaret ettiler vs. gibi yakistirmalarin hic hos degil. zit goruslerde olabiliriz bu dogal ama ben kit turkcemle bile daha duzeyli bir uslup kullandigim inancindayim. zit fikirlerimizi ortaya koyup medeni insanlar gibide tartisabilirdik, fikir bu sonucta seninki eksidir, benimki artidir neolacak.. birde sadece almanyada kendine ozgu yasayip giden bir insan degilim. moribund oblivion adina avrupa genelinde pekcok ulkede bulundum ve bulunmaya devam ediyorum. turkiye'ye de grubun konserleri icin gelmekteyim. ama herneyse...
MORIBUND OBLIVION MANAGEMENT Aykut Gur Kassel - Germany turkishblackmetal@hotmail.com moribundoblivion@hotmail.com
|
 |
|
|
hain dede
Yönetici

Turkiye
1500 Posts |
Posted - 16/02/2006 : 17:35:47
|
hain dede uzgunum ama duzeysiz bir insansin dostum. cirkeflik, hakaret ettiler vs. gibi yakistirmalarin hic hos degil. zit goruslerde olabiliriz bu dogal ama ben kit turkcemle bile daha duzeyli bir uslup kullandigim inancindayim. zit fikirlerimizi ortaya koyup medeni insanlar gibide tartisabilirdik, fikir bu sonucta seninki eksidir, benimki artidir neolacak.. birde sadece almanyada kendine ozgu yasayip giden bir insan degilim. moribund oblivion adina avrupa genelinde pekcok ulkede bulundum ve bulunmaya devam ediyorum. turkiye'ye de grubun konserleri icin gelmekteyim. ama herneyse... MORIBUND OBLIVION MANAGEMENT Aykut Gur Kassel - Germany turkishblackmetal@hotmail.com moribundoblivion@hotmail.com
efendi ben seni baska forumlarda da okudum.. ayny sacma ve üstüne basa basa bi kez daha yazyyorum " cirkef " tavryn burda da var oldugu icin böyle yazyyoruz sana. benim hangi baslykda kimlere nasyl ne üslupla yazdygymy bilen bilir ama burayy kendine göre düzenleyemessin mesajy iceren seyler farkyndaysan yazdyklarym. sana almanya da kendi halinde yasyyosun da demedik senin grubun bazy gercekleri senden gizlemis ki sen o grubun morbidon diye anyldygyndan bile bi habersin.. neyse herkes kendi isine baksyn sen önce üstte kendi yazdyklaryny oku bir ceki düzen ver de gerisine karysma ben neyi nicin nasyl yapty?ymy bilebilcek durumdayym senin zannettiginin aksine... selametle.
 |
|
|
soyka
Yeni Yetme

Turkiye
42 Posts |
Posted - 17/02/2006 : 17:17:10
|
bir ingilizce ve dolayysyyla söz yazma problemleri var
editasyon: ingilizce probleminden kastym moribund elemanlarynyn ingilizce bilmedikleri halde ingilizce söz yazmalary sözlük fln da biyere kadar |
Edited by - soyka on 19/02/2006 20:32:55 |
 |
|
|
Intronation
Yeni Yetme Adayy
3 Posts |
Posted - 18/02/2006 : 16:37:48
|
hahah evet bence de bir ingilizce yazi hatasi var, hain dede tam dikat etmemis, ama olur böyle seyler ya, atismaya ne gerek var?
ya yap iste birseyler, aylak gibi gezinme ortalikta |
 |
|
|
turkishblack
Adam Olacak Cocuk

Turkey
231 Posts |
Posted - 20/02/2006 : 12:00:13
|
quote: Orjinal Mesajy Postalayan soyka
bir ingilizce ve dolayysyyla söz yazma problemleri var
editasyon: ingilizce probleminden kastym moribund elemanlarynyn ingilizce bilmedikleri halde ingilizce söz yazmalary sözlük fln da biyere kadar
yeni album "machine brain"de sozlerin cevrimi ve son duzenlemeleri anlaminda 4 kisilik bir ekip calisti. bu 4 kisi arasindan 2 kisi ingilizce egitim gorevlisi olan kisiler. album icerisinde de isimlerine rastlanabilir. sanirim bu denli titiz ve hassas calisan cok grup yoktur. yeni albumu alir incelersin dilersen.
MORIBUND OBLIVION MANAGEMENT Aykut Gur Kassel - Germany turkishblackmetal@hotmail.com moribundoblivion@hotmail.com
|
 |
|
|
turkishblack
Adam Olacak Cocuk

Turkey
231 Posts |
|
|
hain dede
Yönetici

Turkiye
1500 Posts |
Posted - 20/02/2006 : 17:40:09
|
quote: Orjinal Mesajy Postalayan soyka
bir ingilizce ve dolayysyyla söz yazma problemleri var editasyon: ingilizce probleminden kastym moribund elemanlarynyn ingilizce bilmedikleri halde ingilizce söz yazmalary sözlük fln da biyere kadar
yeni album "machine brain"de sozlerin cevrimi ve son duzenlemeleri anlaminda 4 kisilik bir ekip calisti. bu 4 kisi arasindan 2 kisi ingilizce egitim gorevlisi olan kisiler. album icerisinde de isimlerine rastlanabilir. sanirim bu denli titiz ve hassas calisan cok grup yoktur. yeni albumu alir incelersin dilersen.
o ekip toplanmy?sa grubun kendi sözlerini yazamayacak kadar tuhaf olmasyndandyr  bunca grup bunca adam söz yazyyor albümlerine demolaryna hic böle ekip kurmuyor morbidon kuruyor bu durumda en akylly morbidon mu oluyo yani ?? geri kalan herkes bastan savma is mi yapmys oluyor bumudur ima edilen ... dur bakalym daha neler görücez okuycaz .....
 |
|
|
soyka
Yeni Yetme

Turkiye
42 Posts |
Posted - 20/02/2006 : 17:56:56
|
oldu olacak bide uzman müzisyenlerden olu?an bir ekip kursalardyda besteleride onlar yapsaydy :D
www.etilen.net |
 |
|
|
turkishblack
Adam Olacak Cocuk

Turkey
231 Posts |
Posted - 06/03/2006 : 17:19:31
|
Moribund Oblivion'un yeni albumu "Machine Brain" ile ilgili ayrintili roportajlari bu ayki Yuxexes, Blue Jean ve Rock Station dergilerinde okuyabilirsiniz.
Not: yeni albumun cikis tarihi degismisti ve son tarih 9 mart persembe olarak belirlendi!
|
 |
|
|
turkishblack
Adam Olacak Cocuk

Turkey
231 Posts |
Posted - 13/03/2006 : 09:25:46
|
MACHINE BRAIN CIKTI!!!
MORIBUND OBLIVION “MACHINE BRAIN” ILE GERI DONDU! Turkiye’nin en eski ve en koklu black metal grubu Moribund Oblivion 2.albumleri “Machine Brain” ile geri dondu. 2004 yilinda cikan Khanjar albumunden sonra yogun bir konser trafiginin ardindan yeni album calismalari hizlandirilmis ve Atlantis Muzik ile anlasilmisti. Dusunulen tarihten fazlaca bi sarkmalar olsada Machine Brain 2006 mart ayinda raflardaki yerini aldi. Machine Brain Turk ve genel dunya black metal’i adina orjinallik anlaminda iddiali bir album. Yuksek sound kalitesiyle birlikte black metal adi altinda farkli denemelerin yapildigi, standart black metal kaliplarindan uzak duruldugu yeni bir soundu temsil etmekte. Grubun Endüstriyel Black Metal olarak adlandirdigi bu yeni tarz ritmik, keskin riffler, melodik bir duzen ve klavye sample’larinin altyapiyi olusturmasiyla ortaya cikan bir tarz. Atlantis Muzik etiketiyle piyasaya cikan bu albumun dagitimini ise yurticinde Atlantis Muzik ve EMI, yurtdisinda ise buyuk Alman firmasi Twillight Productions yapiyor. Yurtdisi genelinde Khanjar ile iyi bir satis grafigi yakalayan ve taninmayi basaran Moribund Oblivion Machine Brain ile de gayet ilgi gormekte. Yillardir Turk black metal’i icin emek harcayan Moribund Oblivion yeni albumuyle her zamankinden daha iddiali!
mortiss: senin gibi birine ne cevap verilir ki???
|
 |
|
|
hain dede
Yönetici

Turkiye
1500 Posts |
Posted - 13/03/2006 : 15:49:53
|
beyler bayanlar bu forumdaki bir grubu elestirebilirsiniz komik buldugunuz bisey varsa onu da " belli bir synyr icinde " belirtebilirsiniz seviyor destekliyosanyz bunu da pekala ifade edebilirsiniz ki eden ediyor zaten ama ana avrad küfür etmek aleni asagylamak ya da hakarete varycak seyler yazamassynyz. bunun icin baska siteler var lütfen oralara alalym sizi.. buna ne ben ne de di?er yöneticiler izin vermez bu yüzden üstteki bir kullanycynyn msjy silinmi?tir tarafymdan....
bu esnada:
grubu da pek tutmam pek sevmem ama gene de ba?arylar, emek vermislerdir masraf etmislerdir saygymyz var ..
 |
|
|
turkishblack
Adam Olacak Cocuk

Turkey
231 Posts |
|
|
turkishblack
Adam Olacak Cocuk

Turkey
231 Posts |
Posted - 22/03/2006 : 18:54:52
|
alman iron pages dergisinin groza-moribund oblivion kritikleri ve yorumlari: (ceviri aslina uygundur, almanca bilenler official web sitesinden girip yaziyi kontrol edebilirler:))
Turkiye?den edindigim tamamen exotik, degeri bicilemeyen ve bugüne kadar böyle bir yapimi elerimde tutmamis olmadigim bir black metal albumuydu Groza-Life, After Life. Türk cd press i olagan üstü iyi ve hos bicimde desinlenmis, sound kalitesinde ve besteleme ustaliginda bircok baska avrupali gurublarin cd lerini yüksek derece de kesin gecer! Groza nin arkasinda duran kisi Bahadir Uludaglar, sergiledigi life after life isimli konsept albüm ü bosna savasinda hayatlarini kaybeden insanlara adamis ve hitab etmis. kendisi de bir bosnali olarak memleketini uzun zamanlar önce ailesiyle birakip göc etmek ve türkiyeye yerlesmek mecbruiyetinde kalmis, simdi de türkiyede underground metal bransinda en önde gelen,dergi, yapim, müzik ve parmakla gösterilecek bir kisi olarak hayatini sürdürüyor. 7 tane sarki, 24 dakika lik bir sürede bahadir "one man proje" sinle türkce ve bosna dark black metal, genel olarak simdiye kadar bilinmeyen ve tamamen benim icin yeni olan, bir taninmis tarza benzeyen ama benzetemediyim bir tarz sergiliyor. bütün gitarlari, bass gitari, keyboardlar ve vokaleri kendisinin ustlendigi sadece drum kayidi icin professionel yardim aldigini belirteyim. drumsoundu nun organic ve gercekci bir yapisi oldugunu belirteyim. ve kesinlikle konserve kutusuna andirmayan bir drum soundu var. genelde sentetik drumsound kulanma tehlikeli oldugundan iyi bir yapiya sahip! Dark ve Black Metal parcalari yüksek derecede kaliteli! yüksek calis kültürü gösteriyor ve hafif keyborad arangereliyle sahane ve heyecanlandirici atmosfer yaratip bu cd yi terkar ve tekrar dinlemeye adeta sürgülüyor ve kaptirtiyor insani. stil olarak life after life i hic bir kaliba sigdiramiyorum ama arada sirada tabi parareller olarak eski samael veya immortal stiline benzeyen riffler giderek death metal alanina ve hypocrisy yakinlarina deyiniyor. son olarak agir bicimde pathetic pagan black metal bicimi ve hafif primordial makamiyla yumusak summoning veya belmez andiran ilhamlari bulunuyor ve black metale hic tipik olmayan bir groove ile donanmis bir stil. dimmu borgiri in eski girislerine hic de benzemeyen abartilmis olmayan girisler bulunuyor. ne kadar basit anlatiyorum ama kulagi müzige cevirince müthis bir sey! hatta ara da sirada hatun vocaler de kulagima yansiyor ve bu müthis mini albüme en son olarak haketigi tac ini giydiriyor. Poem productionsu burada kimse tanimadigi icin www.bahadiruludaglar.com a girerek kendiniz bu kisi ve müzik hakinda bir fikir edinin mutlaka, e mail yazin ve bu adamin mutlaka albumunu, t-shirtlerini alin!!! burada moribund oblivion daha taninmis olmasi ve bahadirin moribund oblivion un frontman ve bestecisi oldugunu önemle belirtmek isterim. hatta moribund oblivion un 2 sene önce cikarttigi khanjar-ruins of khara shehr?i önemle duyurmak ve tavsiye etmek istiyorum.ama bu yapilmis müzik stili daha cok norvec black metalcilerin sevdigi, eski dark throne, emperor ve satyricon metalcilerine hitab edeceginden dolayi kesin tavsiye ediyorum. bu gurubun türkiyeden gelmesi hemen hemen inanilmayacak bir durum, albümleri dinlendiginde bir Turk gurubun nordic gurublardan daha da nordic bir sound a sahib olmalari inanilmaz bir olay. yakinlarda yeni bir albümün cikacagini duydum, ama simdiki albümler icin, bu iki benden review yapilmis olan ve bati veya kuzey gurublarini darmadagan edecek cd leri bu adresse basvurmaniz gerekli www.moribundoblivion.com.bence benim fikrim su ki türkiyenin metaliyle patlamasina cok az zaman kaldi.....
www.iron-pages.de
|
 |
|
|
hain dede
Yönetici

Turkiye
1500 Posts |
Posted - 23/03/2006 : 13:39:30
|
eheh efendim tavsiye üzerine edindim albümü en ba?ta herkesin üslubu farklydyr bunu göz önüne alalym diye anymsatarak tüm ictenligimle samimiyetimle diyorum ki
I REMEMBER da icim gecmek üzereydi göz kapaklarym bariz ?ekilde a?yrla?ty. albümde bir adet favori gaz cinnet klas ?arky da bulamadym. zaten grup BLACK METAL ibaresini kaldyrmy? veya kaldyrmak üzere cok da iyi yapar. bunca emek bunca masraf bo?a gitmesin yazyktyr yani.. endüstriyel doom metal gibi pek syk rastlanmayan hatta belki var oldu?u bile ?üpheli bir tür ile tanymlamak yerinde olur.. davul performansy gayet klas bunun haricinde enstrümanlar cok uyumlu calmy? ba?ka da bir numara göremedim albümde. 7. ?arkyda bi partisyon hadi ayyp olmasyn diye speed atmy? davulcu onun haricinde hic gaz galeyan bisey yok ne yazyk... ha görseli gayet iyi bu albüme cok bile..
 |
|
|
sodomy
Süpper Adam

1020 Posts |
Posted - 23/03/2006 : 14:34:21
|
Türkiyedeki kofti black metalci gençli?im yaratycysy bahadyr uluda?lar'yn bi aralar non serviam da yazarken paso reklamyny yapty?y grup. birde logosu erzurumspor amblemine benzer ki daha noolsun pek çylgyn pek asi grup dinlemek alzym tabi |
 |
|
|
turkishblack
Adam Olacak Cocuk

Turkey
231 Posts |
|
|
turkishblack
Adam Olacak Cocuk

Turkey
231 Posts |
|
|
turkishblack
Adam Olacak Cocuk

Turkey
231 Posts |
Posted - 28/04/2006 : 12:45:25
|
Moribund Oblivion 2 May?s Sal? ak?am? KaraBüyü program?na konuk olacak. Grupla ilgili merak etti?iniz her ?ey ve Machine Brain üzerine keyifli bir sohbet için KaraBüyü’yü mutlaka dinleyin! Aylin Haf?zo?lu’nun haz?rlay?p sundu?u ve heavy metal/rock ekseninde yay?n yapan ‘KaraBüyü’ her sal? ak?am? 22:00-00:00 aras?nda Radyo Bo?aziçi’nde! Soru ve görü?leriniz için :rb_karabuyu@hotmail.com www.radyobogazici.net
|
 |
|
|
cryloom
Yeni Yetme

Turkiye
40 Posts |
Posted - 28/04/2006 : 15:04:01
|
be?enmedi?im bir grub kendilerini turkiyenin en iyi ve en eskigrubu diye gösteriyorlar...oysaki en eski grubu witchtrap tyr..da?yldy diye bilinen grub aslynda faal bir ?ekilde devam etmektedir...moribund oblivion black metal yapmyyor veya yapyyor bu tarty?ylabilir...ama burda witchtrap a haksyzlyk yapylmaktadyr.. arty infected yn da?yldy?yna da?yr bu moribund oblivion grubun elemanlary bir?eyler söyleyip durmaktadyrlar.. grubdan ayrylmakla grub da?ylmaz...infected da bir saygysyzlyk yapmaktadyrlar.. kendilerini a?yry pohpohlayan ve abarttan bir grub...bunlara kadar bir sürü grub var ve gerçekten black metal yapan grublar...ama ne yazykki maddi imkansyzlyklarda bir ?eyler yapamaktalar..moribund oblivion bu konuda daha ?ansly... son olarak bir grub uzun süre ses çykarmyyorsa da?ylmy? olmaz...elbet bir?eyler yapyyorlardyr...daha fazla yoruma gerek yok morbiund oblivion bana göre vasat bir grub..kendielri black metal yapyyoruz deselerde hain dede ve di?er lerinin dedi?ini gbi alaksy yoktur... moribund oblivion sa ba?arylar saygylar ve sevgiler...
''hayat bir bo?luksa, o byo?lu?u dolduran bizleriz'' |
Edited by - cryloom on 02/05/2006 16:34:37 |
 |
|
|
turkishblack
Adam Olacak Cocuk

Turkey
231 Posts |
Posted - 06/05/2006 : 15:26:08
|
grupla ilgili yeni bir geli?me ve yakynda çok daha önemli haberler geliyor!!!
TV8'de Moribund Oblivion ozel programy:
ilk yayyn tarihi: 6.5.2006 cumartesi 17.30 (yani bugün)
program pazartesi-cuma arasy hergün min 1 kere, max 3 kere cesitli saatlerde donecektir.
|
 |
|
|
turkishblack
Adam Olacak Cocuk

Turkey
231 Posts |
|
|
turkishblack
Adam Olacak Cocuk

Turkey
231 Posts |
Posted - 12/06/2006 : 14:09:36
|
- Moribund Oblivion "Machine Brain" albumunden ilk klibi olan "New Golden Age" isimli parcasinin cekimlerini istanbul-Maltepe Universitesi sponsorlugunda bitirdi. Klip gelecek ay yayinda olacak.
- Moribund Oblivion'un yan proje grubu Exile icin yeni bir klip cekildi ve bu klibin ilk gosterimi 21 Haziran Carsamba tarihinde Dream TV-Yuxexes programinda yapilacaktir. Exile'in ilk albumu "Exile is Eternal" ise gelecek ay Atlantis Muzik etiketiyle piyasada olacaktir.
- Bahadir Uludaglar/Groza ve Moribund Oblivion DVD'lerinin yapim calismalari basladi. Yasal formatta piyasaya surulecek bu DVD'lerin cikis tarihleri bildirilecektir.
- www.moribundoblivion.com bir suredir bakim calismalari icerisindeydi ve calismalar tamamlanmak uzere. Site yakin zamanda yeni dizayn ve icerigiyle tekrar yayina girecektir.
|
 |
|
|
IronMan
Gölgelerin Gücü!

Ingiltere
4823 Posts |
Posted - 24/07/2006 : 02:25:07
|
klip nerede?
In nothing I am the essence all, the things in which you exist Still I am more you couldn't hold, the corpse's biggest feast My work is black the sin moves as horrific and as cold I am the horns with golden hooves, the balance of the god |
 |
|
|
turkishblack
Adam Olacak Cocuk

Turkey
231 Posts |
Posted - 24/07/2006 : 09:41:17
|
dostum klip biteli epey oldu fakat yapilan montaj grup uyelerince begenilmedigi icin tekrar montaja yollandi. o nedenle halen yayina verilemedi. verilecegi zaman duyuracagim zaten.
exile'in klibi ise dream tv'de yuxexes ve rock me programlarinda donuyor. (groza'da ayni sekilde)
|
Edited by - turkishblack on 24/07/2006 09:42:48 |
 |
|
|
hain dede
Yönetici

Turkiye
1500 Posts |
Posted - 24/07/2006 : 11:14:41
|
exile klibi dönüyor demek tevekkeli de?il her izledi?imde muhtelif zamanlarda da benim ba?ym dönüyor tarot ka?ytlary ile fallara bakylyyor davulcu fatih cay kahve iciyor birisi izbe bir yolda bm kyyafetleri ve corpsepaintlerle otostop cekiyor ortam bir kararyyor bir aydynlanyyor kyrmyzy suratly vokaList fena gaddar & karizma bakyyor bu esnada bizlerin kafalary allak bullak oluyor ..
neyse onca emek verilmi? masrafa girilmi? ellerine sa?lyk MO nun diyelim adet yerini bulsun ..
 |
|
|
gokhanarayici
Süpper Adam

Turkiye
1097 Posts |
Posted - 24/07/2006 : 17:58:58
|
quote: Orjinal Mesajy Postalayan hain dede
exile klibi dönüyor demek tevekkeli de?il her izledi?imde muhtelif zamanlarda da benim ba?ym dönüyor tarot ka?ytlary ile fallara bakylyyor davulcu fatih cay kahve iciyor birisi izbe bir yolda bm kyyafetleri ve corpsepaintlerle otostop cekiyor ortam bir kararyyor bir aydynlanyyor kyrmyzy suratly vokaList fena gaddar & karizma bakyyor bu esnada bizlerin kafalary allak bullak oluyor ..
neyse onca emek verilmi? masrafa girilmi? ellerine sa?lyk MO nun diyelim adet yerini bulsun ..
magazinsel sansasyonlara sebebiyet vermemek icin yok imza / özlü söz...
+1 daa fazlasyda gelir sanyrsam
WaRninG ShoOt oN yoUR FaCe |
 |
|
|
turkishblack
Adam Olacak Cocuk

Turkey
231 Posts |
Posted - 18/09/2006 : 12:49:37
|
moribund oblivion'un almanya turnesinden birkac foto... tum fotolar ve videolar hazirlaniyor, yakinda eklenecektir. ayrica yeni "machine brain" tisortleride piyasaya cikmistir. (manken: nitro bascisi burak ozguney:))

g
|
 |
|
|
burcu
Yönetici

Turkiye
985 Posts |
Posted - 18/09/2006 : 20:30:35
|
| ti?ört güzelmi? |
 |