Arama:

Unirock Open Air 2010 Festival Kritiği

Bu kadar niye bekledin de yazmadın demeyin. Şoku atlatıp kendimize gelene kadar, yaz sıcağının etkisinden kurtulana kadar çok uğraştık !!! Fazla uzatm

Death Feast Open Air 2010 Festivali Kritiği – 2. Kısım

Death Feast Open Air 2010 Festival Kritiği 2. Kısım

Kahvaltı da çay yerine kahve içmenin bünyemizde hüzün/sinir etkisi yaptığı bir sabahın ardı

Massive Attack Konserine İki Davetiye

13 Temmuz 2010'da İstanbul Kuruçeşme Arenada gerçekleşecek Massive Attack konserine iki davetiye veriyoruz..

Davetiye çekilişine katılmanız iç

25-27 Haziran 2010 Sonisphere Festival Kritiği

Herkes iş anlaşmasını maaşa, sigortaya vb durumlara göre yapar; fakat bazı çatlaklar vardır ki festivale gitmek üzere anlaşır patronuyla. Bu yaz Kabak

Belphegor Röportajı

Müziklerini beğeniyle dinlediğim, ve her zaman sağlam albümlere imza atan Belphegor'a  Türkiye'ye gelmeden önce "ne haber lan" Helmu

Dio İçin Ne Dediler?

Bugün benim kalbim kırıldı. Ronnie 16 Mayıs sabah 7:45'te hayata gözlerini yumdu. O henüz hayattayken bir çok dost ve aile fertlerimiz özel olarak

30 Nisan 2010 Full Metal Nights 7 (Quo Vadis, Seth.Ect, G.O.E., Baht) Konser Kritiği

Konserleri tek başına, az alkolle izlemek daha ayrıntılı bir şölen sunsa da yorum yapmadan sus pus izlemek, ses sistemine/teknisyenine o an sövememek

28 Nisan 2010 Profestival Konser Kritiği

Alt grupları dinlemek istediğimden 17.00de başlayacak deathstarsa yetişmek için 15.30 gibi yola koyuldum, lakin güzide Ankaramızın güzide trafiği ( ta

28 Nisan 2010 Profestival Konser Kritiği

Profestival Konser Kritiği

Eğer Barcelona-Inter maçını izlemeyipte bu konsere gittiysem sebebi arkadaşım askerken söz vermiş olmamdır. Müstakb

Episode 13 Londra Konseri Kritiği

Londra'da bahar başka güzel!

Tarih 23 Nisan 2010, güneşli bir Londra öğleden sonrası. Hava sıcak mı sıcak, nereden baksan 20 derece var.. Eyjaf

Bira Darkzine - Birahane
Home | Profile | Register | Active Topics | Members | Search | FAQ | Sitemap | RSS
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password? | Admin Options

All Forums
 Müzik
 Yerli Gruplar
 Moribund Oblivion
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page

Moribund Oblivion

Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 11 Lock Topic Edit Topic Delete Topic New Topic Reply to Topic

kromozom
Yeni Yetme Adayy

20 Posts

Posted - 06/06/2005 :  17:18:06  Show Profile  Visit kromozom's Homepage  Edit Reply  Reply with Quote  View user's IP address  Delete Reply
episode 13'te cok iyi ama sahsi fikrim olarak moribund cok daha ustun. herseyden once kidemleri agir basiyor. episode 13 daha cok genç ve tecrubesiz bir grup.

fuck!

Edited by - kromozom on 06/06/2005 17:19:06
Go to Top of Page

Memento Mori
Vampiria

Turkiye
431 Posts

Posted - 06/06/2005 :  20:34:06  Show Profile  Visit Memento Mori's Homepage  Edit Reply  Click to see Memento Mori's MSN Messenger address  Reply with Quote  View user's IP address  Delete Reply
kydemle ne alakasy var ?imdi

Remember you must die!!!
Go to Top of Page

kromozom
Yeni Yetme Adayy

20 Posts

Posted - 07/06/2005 :  10:04:58  Show Profile  Visit kromozom's Homepage  Edit Reply  Reply with Quote  View user's IP address  Delete Reply
yok yani kidemleride var durumlarina extra olarak demek istiyorum. müzikleri açisindanda gayet basarili buluyorum.

fuck!
Go to Top of Page

hain dede
Yönetici

Turkiye
1500 Posts

Posted - 07/06/2005 :  11:44:32  Show Profile  Visit hain dede's Homepage  Edit Reply  Click to see hain dede's MSN Messenger address  Reply with Quote  View user's IP address  Delete Reply
niye morbidon diyolar bu gruba laf arasynda annamady ben.

7x24x365 death-gore-grind
Go to Top of Page

kromozom
Yeni Yetme Adayy

20 Posts

Posted - 08/06/2005 :  09:51:21  Show Profile  Visit kromozom's Homepage  Edit Reply  Reply with Quote  View user's IP address  Delete Reply
abuk sabuk insan cok. her boka laf edip tassak gecmeye bayiliyorlar. buda öyle bisey bence.

fuck!
Go to Top of Page

Eziklerinefendisi
Adam Olacak Cocuk

180 Posts

Posted - 19/06/2005 :  12:10:32  Show Profile  Visit Eziklerinefendisi's Homepage  Edit Reply  Click to see Eziklerinefendisi's MSN Messenger address  Reply with Quote  View user's IP address  Delete Reply
yahu agalar bunun kydemle fln hyc byr alakasy yok ne kydemi ya adamlar resmen piyasa olmak için ugrasyyolar bunun aksini kymse bana soleyemez grup adyny duyurduktan sonra kendyleryny Türkiye' nin en iyi black metal grubu olarak tanymlady ben buna kar?y cykyyorum Türkiye'de bence ady duyulmamys pek cok grup moribund dan daha iii muzyk yapyyolar ama onlar piyasanyn pe?inde ko?muyolar.Ben moribund kötü müzik yapyyo demiyorum ama onlardan daha iiiyi muzyk yapan gruplaryda gormemezlykten gelemem !!!!!!!!!!!!
Go to Top of Page

kromozom
Yeni Yetme Adayy

20 Posts

Posted - 22/06/2005 :  17:36:09  Show Profile  Visit kromozom's Homepage  Edit Reply  Reply with Quote  View user's IP address  Delete Reply
e kardes simdi kim oyle bisey dediki? moribund var diye baska iyi gruplar varsa bile gormezden gelinsin, sadece moribund oblivion dinlensin diyen biri oldumu burda?

fuck!
Go to Top of Page

Eziklerinefendisi
Adam Olacak Cocuk

180 Posts

Posted - 22/06/2005 :  23:54:04  Show Profile  Visit Eziklerinefendisi's Homepage  Edit Reply  Click to see Eziklerinefendisi's MSN Messenger address  Reply with Quote  View user's IP address  Delete Reply
Kardesym tutturmssun türkiyenin en ii b.m gubu moribund dur die zaten adamlar boyle dyerek butun dykkatlery uzerleryne cekti.kromozom kardes gruplar arasyndaky kydemden bahsettygyn ycyn bole byr yorum yapmak zorunda kaldym fakat elynden gelse Türk black metal gruplaryna onlar öcü bizim kydemymyz war byz onlardan ustunuz byz olgun ynsanlaryz onlar genc onlardan daha iiii müz. yapyyoruz dierekten piyasa olmaya calysan by grup yyne tekrar edyyorum underground pyyasada death metal de olsun black metal olsun cok iiiii gruplarymyz war fakat onlar moribund gibi piyasa olupta album cykarmyyolar sadece brz reklam promosyonu fln yapyyolar morybund yse tv show laryna ynternette reklamlaryna ne bylym yste dergy roportajlaryna vs... cykmadyklary yer byle kalmady belkyde yakynda bi arkadasyn dedygy gyby 50 cent lede duet yaparlar barys rock a da cyktylar ya o bakymdan yeterynce reklamlary war ....

Go to Top of Page

kromozom
Yeni Yetme Adayy

20 Posts

Posted - 29/06/2005 :  09:36:52  Show Profile  Visit kromozom's Homepage  Edit Reply  Reply with Quote  View user's IP address  Delete Reply
iyi muzik varsa reklam olmasi dogal. cok buyuk gruplari dusun, cikmadiklari yer kalmismidir? yani bu cark boyle isliyor demekki. isim buyudukce populerlik artiyor ve goz onunde olunuyor. ben bunda yadirganacak bisey oldugunu sanmiyorum. evet moribund oblivion buyumus ve metal ortaminda populer bir grup olmus durumda ama surekli aktif olan bir grup icin (muzigide iyiyse, sahnedede basariliysa) bu kacinilmaz. bana kalirsa hicbir grup bu kadar taninmayi istememezlik etmez.

fuck!
Go to Top of Page

Eziklerinefendisi
Adam Olacak Cocuk

180 Posts

Posted - 03/07/2005 :  12:40:04  Show Profile  Visit Eziklerinefendisi's Homepage  Edit Reply  Click to see Eziklerinefendisi's MSN Messenger address  Reply with Quote  View user's IP address  Delete Reply
Ben moribund oblivion a elini kolunu ba?la hyc byr reklam yapma demiyorum ama kendi tarzyndaki gruplarla reklam pyyasasyna cyksa bu kdar basaryly olamayycagyny soyluyorum.Syzyn ysmynyz buyumemysken kendynyzy Türkiye'nin en iyi b.m grubu olarak tanytyp kendy tarzynyz dysyndaky ynsanlarla olup barys rocka cyktynyz bana gore bir b.m grubunun burda calmasy sahne almasy cok yanlys gelyr ve morybund un para ve reklam kaygysyny (GERCEK YUZLERINI)gosteryr.Artyk bu konuyu bennym acymdan uzatmama gerek yok cunky ayny seylery papagan gyby tekrarlyyoruz ve bazy kymseler buna ragmen anlamyyolar

Edited by - Eziklerinefendisi on 03/07/2005 12:43:41
Go to Top of Page

kromozom
Yeni Yetme Adayy

20 Posts

Posted - 05/07/2005 :  14:46:51  Show Profile  Visit kromozom's Homepage  Edit Reply  Reply with Quote  View user's IP address  Delete Reply
ben moribund'un elemani falan degilim, sanirim yanlis anlamissin. yorumlarindan o sonucu cikardimda.
bende uzatmayayim, benim derdim grubu kollamak degil sadece yanlis bisey yapmadiklarini ve dogru yolda ilerlediklerini dusundugumu iletmek istemistim.

fuck!
Go to Top of Page

RottenKiller
Adam Olacak Cocuk

81 Posts

Posted - 14/08/2005 :  18:11:12  Show Profile  Visit RottenKiller's Homepage  Edit Reply  Click to see RottenKiller's MSN Messenger address  Reply with Quote  View user's IP address  Delete Reply
Brutallic gayet güzel bir ?ekilde her?eye kar?y açyklamasyny yapmy?, ve ne hakaret etmi? ne de ba?ka bir?ey.Ancak Cyko ve Human bilinçsizce konu?an çok gaz arkada?lar gibi gözüküyor.Çekememe durumlary falan saçma geldi ve bence Türkiye'de sa?lam Black Metal yapan gruplaryn sayysy bir elin parma?yny geçmez.Episode 13 de Moribund Oblivion da bo? bence.Brutallic'in dedi?i gibi adamlar harbiden reklam pe?indeler ve bu çok açyk belli.Ayryca Suffocation'yn dedi?i gibi adamlar daha çykmadan fany oldu millet.
Go to Top of Page

zift
Adam Olacak Cocuk

64 Posts

Posted - 31/08/2005 :  05:37:16  Show Profile  Visit zift's Homepage  Edit Reply  Reply with Quote  View user's IP address  Delete Reply
?u Bahadyr Uluda?lar'yn içinde bulundu?u hiçbir projeyi be?enemedim ?imdiye dek M.O'yu da vasatyn alty buluyorum. (Hatta gülünç! )episode 13 tecrübesiz vs olabilir fakat albümünü dinledim gayet güzel yaratycy ho?uma gitti , gerisi de bo?...

Edited by - zift on 03/09/2005 04:40:15
Go to Top of Page

sadistt
Delikanly Ki?i

Cuba
372 Posts

Posted - 31/08/2005 :  15:07:06  Show Profile  Visit sadistt's Homepage  Edit Reply  Click to see sadistt's MSN Messenger address  Reply with Quote  View user's IP address  Delete Reply
Vallahi ilk defa duyuyorum.Ama yazylanlara göre fena bi grup de?ilmi?.Ne diyelim.metal müzik camiasyna hayyrly u?urlu olsun.

sadistt
Go to Top of Page

kromozom
Yeni Yetme Adayy

20 Posts

Posted - 06/09/2005 :  17:23:45  Show Profile  Visit kromozom's Homepage  Edit Reply  Reply with Quote  View user's IP address  Delete Reply
quote:
Orjinal Mesajy Postalayan zift

?u Bahadyr Uluda?lar'yn içinde bulundu?u hiçbir projeyi be?enemedim ?imdiye dek M.O'yu da vasatyn alty buluyorum. (Hatta gülünç! )episode 13 tecrübesiz vs olabilir fakat albümünü dinledim gayet güzel yaratycy ho?uma gitti , gerisi de bo?...

gülünçmü? naaptyn sen yaa... moribund bi yana bahadyr uluda?lardan bahsetmi?sin, adamyn solo albümü çykty ve bence türkiye'de çykan en iyi black metal albümü. hatta va hatta moribund oblivion'dan bile iyi:) bence dinlemelisin.

fuck!
Go to Top of Page

quicksand
Adam Olacak Cocuk

Turkiye
140 Posts

Posted - 08/10/2005 :  22:44:50  Show Profile  Visit quicksand's Homepage  Edit Reply  Send quicksand an ICQ Message  Reply with Quote  View user's IP address  Delete Reply
Ne olursa olsun Bahadyr i?ini iyi yapyyor.Sonuna kadar destekçisiyiz...

Gone With The Sin
Go to Top of Page

asura
Delikanly Ki?i

Turkiye
275 Posts

Posted - 16/10/2005 :  13:31:30  Show Profile  Visit asura's Homepage  Edit Reply  Send asura an ICQ Message  Reply with Quote  View user's IP address  Delete Reply
morubund oblivion iyi bir gruptur (amma ba?ladym haa) ama sayyn bahadyr abimizin black metali türkiyede ben yarattym anlayy?y yanly?tyr khanjar albümünü çok be?endim starborn güzel bir parça (albümlerin 3. parçalaryna takmy? durumdayym) aa yeni bir albüm yayymlamy?lar atlantisten machine brain ?imdi görüyorum daha aaa...

stay fucking brutal
Go to Top of Page

turkishblack
Adam Olacak Cocuk

Turkey
231 Posts

Posted - 22/10/2005 :  17:30:41  Show Profile  Edit Reply  Reply with Quote  View user's IP address  Delete Reply
22 ekim izmir marduk konseriyle ilgili Moribund Oblivion'un aciklamasy:

Daha onceden 22 ekimdeki izmir rock fest.in 2. ayagi olan marduk konserine co headliner olarak katilacagimiz aciklanmis ve son ana kadar hazirliklar bu yonde yapilmisti. konserden 3 gun once Bahadir Uludaglar'in gecirdigi agir rahatsizlik Moribund Oblivion adina planlari altust etmistir. Bu gerekceyle Moribund Oblivion konsere cykamayacagyny 1 gun oncesinden organizasyona bildirmistir. Grup olarak sevenlerimizden kontrolumuz disinda gelisen bu talihsizlik nedeniyle ozur dileriz. Bu sanssizligin ne grupla, ne de pyramid productions ile ilgili olmadiginin bilinmesini isteriz. Ylerleyen gunlerde Moribund Oblivion yeni albumu ve konserleriyle sizlerle birlikte olmaya devam edecektir.
Moribund Oblivion

MORIBUND OBLIVION MANAGEMENT
Aykut Gur Kassel - Germany
turkishblackmetal@hotmail.com
moribundoblivion@hotmail.com
Go to Top of Page

gloomy
Yeni Yetme

Turkey
39 Posts

Posted - 20/12/2005 :  10:19:42  Show Profile  Edit Reply  Reply with Quote  View user's IP address  Delete Reply
moribund oblivion yeni albumleri "machine brain" oncesi ilk kez bu konserde sahne alacaktir.

29 ARALIK PERSEMBE - ISTANBUL STUDIO LIVE

SAAT:20.00'DE

MORIBUND OBLIVION / CENOTAPH

Edited by - gloomy on 20/12/2005 10:20:28
Go to Top of Page

zift
Adam Olacak Cocuk

64 Posts

Posted - 30/12/2005 :  01:53:19  Show Profile  Visit zift's Homepage  Edit Reply  Reply with Quote  View user's IP address  Delete Reply
aklyma ?imdi infected geldi üff insany black metalden so?uturlar...
(valla sevenler kusura bakmasyn) Evet Türk gruplaryna destek tamam da be?enmedi?im bir müzi?i de dinleyemem kulaklaryma eziyet. Canym çok black metal çekerse açar Darkthrone ne bliyim 1349 falan dinlerim çok da kasmaya gerek yok.
Ke?ke M.O. iyi olsaydy da güzel yorumlar yazsaydym...
Go to Top of Page

Intronation
Yeni Yetme Adayy

3 Posts

Posted - 10/02/2006 :  17:14:25  Show Profile  Visit Intronation's Homepage  Edit Reply  Reply with Quote  View user's IP address  Delete Reply
Vallah bence kiskananlar ve özenenler okadar cok ki, ne yazacaklarini ne söyliyeceklerini bilemiyorlar! yok söyleymis yok böyleymis, yok anasinin gözü.baska gurublar okadar iyise yurt disinda ozaman neden söz konusu degiler? ciddi olalim, moral bozmaya ugrasmayalim, kendi ülkemizde kendi insanimizi desteklemesek kim destekliyecek?

ya yap iste birseyler, aylak gibi gezinme ortalikta
Go to Top of Page

hain dede
Yönetici

Turkiye
1500 Posts

Posted - 11/02/2006 :  14:43:53  Show Profile  Visit hain dede's Homepage  Edit Reply  Click to see hain dede's MSN Messenger address  Reply with Quote  View user's IP address  Delete Reply
birisi bu adamlara söylemeli yapty?y i?in black metal ile uzakdan yakyndan alakasy olmady?yny
veya ortalyk yerde söylemesin ?efkatle sevgiyle kula?yna fysyldasyn ..

magazinsel sansasyonlara sebebiyet vermemek icin yok imza / özlü söz...
Go to Top of Page

Intronation
Yeni Yetme Adayy

3 Posts

Posted - 12/02/2006 :  21:16:01  Show Profile  Visit Intronation's Homepage  Edit Reply  Reply with Quote  View user's IP address  Delete Reply
evet öyle yapilsin, öyle konusulsun bundan sonra, ama bu durumu degistirmezki dostum, müzik yine ne ise öyle kalir, yani black metal!

Go to Top of Page

hain dede
Yönetici

Turkiye
1500 Posts

Posted - 13/02/2006 :  03:41:13  Show Profile  Visit hain dede's Homepage  Edit Reply  Click to see hain dede's MSN Messenger address  Reply with Quote  View user's IP address  Delete Reply
quote:
Orjinal Mesajy Postalayan Intronation

evet öyle yapilsin, öyle konusulsun bundan sonra, ama bu durumu degistirmezki dostum, müzik yine ne ise öyle kalir, yani black metal!

müzik ne ise o kalyr diye bisey yok bazy tipler ?uursuzdur kandyrylmyslardyr kücük ya?larda
birisi kalkar sen kara metal icra ediyosun der inanyr bu yalanlara aynen morbidonda oldugu gibi..
halbuki yok öyle bisey sarkylary da vokali de gayet tyrt
a?yr beceriksiz bu adamlar. en azyndan ortalykda TURKISH BLACK METAL vs yazyp daha da gülünc raddeye gelmesinlerdir tek iste?imiz....

Go to Top of Page

turkishblack
Adam Olacak Cocuk

Turkey
231 Posts

Posted - 13/02/2006 :  10:11:09  Show Profile  Edit Reply  Reply with Quote  View user's IP address  Delete Reply
moriubund oblivion'mu agir? moribund oblivion bu ulkenin en faal, en cok calisan gruplarindan biridir. bu sozunu bir daha dusun bence. ayrica moribund oblivion ve uyeleri hem moribundda hemde onceki diger gruplarinda yillardir black metal yapiyorlar ve bu muzik icin ugrasiyorlar. black metal icerisinde farkli denemeler yapmalari sadece dar goruslu, muzik bilgisi kit insanlarin yadirgayacagi bir durumdur. ayrica turkish ibaresini kucuk gorme. kendi nufus kagidina bak ve bunuda bir daha dusun dostum. bu utanilacak birsey degil moribund oblivion'un yaptigi gibi gururla tasinacak bir misyondur. turkiye icinde bunun bu kadar yadirganmasi inanilmaz garip geliyor bana. durum boyle olunca moribund oblivion'u bu cesaretli tavri yuzunden kutlamak bile gerekir.

Go to Top of Page

hain dede
Yönetici

Turkiye
1500 Posts

Posted - 13/02/2006 :  15:07:20  Show Profile  Visit hain dede's Homepage  Edit Reply  Click to see hain dede's MSN Messenger address  Reply with Quote  View user's IP address  Delete Reply
quote:
Orjinal Mesajy Postalayan turkishblack

moriubund oblivion'mu agir? moribund oblivion bu ulkenin en faal, en cok calisan gruplarindan biridir. bu sozunu bir daha dusun bence. ayrica moribund oblivion ve uyeleri hem moribundda hemde onceki diger gruplarinda yillardir black metal yapiyorlar ve bu muzik icin ugrasiyorlar. black metal icerisinde farkli denemeler yapmalari sadece dar goruslu, muzik bilgisi kit insanlarin yadirgayacagi bir durumdur. ayrica turkish ibaresini kucuk gorme. kendi nufus kagidina bak ve bunuda bir daha dusun dostum. bu utanilacak birsey degil moribund oblivion'un yaptigi gibi gururla tasinacak bir misyondur. turkiye icinde bunun bu kadar yadirganmasi inanilmaz garip geliyor bana. durum boyle olunca moribund oblivion'u bu cesaretli tavri yuzunden kutlamak bile gerekir.

*Nüfus ka?ydymyzda TÜRKYYE CUMHURYYETY yazyyor evet de Turkish Black Metal gibi a?yry özenti bir sloganla bunun ne alakasy var simdi.
sen eger bu grubun biyerlerde burada, bu ülkede yapylan müzi?i temsil etti?ine inanyyosan gene yanylgy icindesin.. bi tek siz böyle düsünüyosunuz grupla menejeri olarak cogu insan o fikirde de?il
*Senelerdir black metal ile u?rasyp hala black metal yapamayan yegane grup olarak kalycaktyr morbidon, bu deneme yanylma i?lerinin kisve oldu?unu düsünüyoruz biz. yani bir nevi " madem bu halty beceremedik, kalkamyyoruz altyndan buna baska bi tanym getirelim dostlar aly?veri?te görsün "... gibi bir durum var..
baska gruplaryn adlaryny vererek hic bir yere varylmaz ama Triumphator black metal ise ki dinleyenler bilir kimsenin ?üphesi yok, morbidon nassy black metal olur diye kabaca bir kyyas yaparym mesela sana, e?er biliyosan tabii bu grubu apy?yr kalyrsyn oracykda..
*böyle hyrcynlasyp tanymady?yn, hakkynda en ufak bir bilgiye bile sahip olmady?yn insanlaryn hakkynda "müzik bilgisi kyt, dar görüslü genis cerceveli" vs diye ipe sapa gelmez seyler yazmak her ne hikmetse Bahadyr denenin taa ezelden beri takyndy?y tavyrdyr, dergilerde köselerde biseyler karalayyp sacmalamanyn dibine vurup gülünc duruma düstügü vakit bunu yüzüne vuranlara aynen senin gibi cirkeflikle cevap verirdi kendisi. bir dönem Pagan idi bir baska dönem rüzgaryn yönü de?i?ti Turkish Viking oldu biseyler daha oldu da su an anymsayamyyorum ... demek ayny tas ayny hamam veya Bahadyr tencere gibi yuvarlanmy? kapa?y Aykut adly ?ahysy bulmu?...

Go to Top of Page

turkishblack
Adam Olacak Cocuk

Turkey
231 Posts

Posted - 15/02/2006 :  12:21:55  Show Profile  Edit Reply  Reply with Quote  View user's IP address  Delete Reply
Moribund Oblivion'un 29 aralik 2005'te istanbul-Studyo Live'da verdigi son konserinden bir live klip:

http://rapidshare.de/files/10649074/machinebrain.mpg.html

hain dede: bahadir ve grubu moribund oblivion'a menejerlik etmekten gurur duyuyorum bunu bil. almanya'da yasayan bir vatandas olarak belkide sizlerden daha fazla turkcu dusunuyor ve o anlamda deger biliyor olabiliriz. konusma tarzlarimiz falan uyar uymaz bunu bilemem. yasadigim 33 yil boyunca bu ve benzeri atismalari cok gordum gruplar ve dinleyiciler arasinda ama her zaman anlamsiz buldum. moribund oblivion turkiye'nin metal muzikte bir degeridir ve lutfen bu kadar kolay harcama kendi adina. tartismayi uzatmak istemiyorum.

Go to Top of Page

hain dede
Yönetici

Turkiye
1500 Posts

Posted - 15/02/2006 :  14:44:21  Show Profile  Visit hain dede's Homepage  Edit Reply  Click to see hain dede's MSN Messenger address  Reply with Quote  View user's IP address  Delete Reply
bu ve benzeri atysmalary bu tarih itibary ile daha cok görürsünüz siz. insanlara böyle hakaret ederek hazymsyzlyk yaparak görgüsüzlük yaparak devam etti?iniz sürece byrak piyasada sözümona " bir de?er " olmayy en tyrt grupdan daha da tyrt muammele göreceginiz cok asikar.. yol yakyndan cümlelere yazylanlara söylenenlere az biraz ceki düzen vermeniz menfaatiniz icabydyr ... ben degil uzatmak hic böylesine ayar etmek istemezdim seni de grubunu da albüm arifesinde ama tahrik unsuru var
neyse herkes hakketti?ini bulur ..

Go to Top of Page

turkishblack
Adam Olacak Cocuk

Turkey
231 Posts

Posted - 15/02/2006 :  15:33:11  Show Profile  Edit Reply  Reply with Quote  View user's IP address  Delete Reply
ben hakerette bulunmadim, tahrik yok. ben sadece bazi muzikseverlerin yeni tarzlara kolay alisamadiklari ve yapilan yeniliklere acik olmayanlarin muzikte belli yerlere saplanip kalmalarindan oturu ilerleyemediklerini ve ilerleyenlerede yorumlariyla engel olduklarini soyledim. bu arada grubun adi moribund oblivion. morbidon degil! bence hakaret budur.

Go to Top of Page

burcu
Yönetici

Turkiye
985 Posts

Posted - 15/02/2006 :  19:23:19  Show Profile  Edit Reply  Reply with Quote  View user's IP address  Delete Reply
quote:
Orjinal Mesajy Postalayan turkishblack

...ben sadece bazi muzikseverlerin yeni tarzlara kolay alisamadiklari ve yapilan yeniliklere acik olmayanlarin muzikte belli yerlere saplanip kalmalarindan oturu ilerleyemediklerini ve ilerleyenlerede yorumlariyla engel olduklarini soyledim...

belki yapylan bu tanym do?ru yeniliklere açyk olmayan ilerleyemez geli?emez ama bunu moribund oblivion dinlemi? ve be?enmedi?ini söylemi? ki?ilere ithafen genellemek mümkün mü bu bana hyrs durumu söz konusuymu? gibi bi izlenim verdi..hem yapylan i? ortada kimsenin kabullenmesi gerekmez müzik dedi?imiz özgün olursa çok daha çekici olur ben ?ahsen biz bu müzi?i böyle yapyyoruz istemeyen dinlemesin zaten sizin kyymetli zevkiniz kabullensin diye yapmyyoruz ?eklinde bi açyklama beklerdim..
Go to Top of Page
Page: of 11 Previous Topic Topic Next Topic   Lock Topic Edit Topic Delete Topic New Topic Reply to Topic
Previous Page | Next Page
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Bira Darkzine - Birahane © Bira Darkzine 2001 - 2010 Go To Top Of Page
Bu sayfalar 0,14 saniyede üretilmiştir.
Facebook Google Yahoo