Arama:

Unirock Open Air 2010 Festival Kritiği

Bu kadar niye bekledin de yazmadın demeyin. Şoku atlatıp kendimize gelene kadar, yaz sıcağının etkisinden kurtulana kadar çok uğraştık !!! Fazla uzatm

Death Feast Open Air 2010 Festivali Kritiği – 2. Kısım

Death Feast Open Air 2010 Festival Kritiği 2. Kısım

Kahvaltı da çay yerine kahve içmenin bünyemizde hüzün/sinir etkisi yaptığı bir sabahın ardı

Massive Attack Konserine İki Davetiye

13 Temmuz 2010'da İstanbul Kuruçeşme Arenada gerçekleşecek Massive Attack konserine iki davetiye veriyoruz..

Davetiye çekilişine katılmanız iç

25-27 Haziran 2010 Sonisphere Festival Kritiği

Herkes iş anlaşmasını maaşa, sigortaya vb durumlara göre yapar; fakat bazı çatlaklar vardır ki festivale gitmek üzere anlaşır patronuyla. Bu yaz Kabak

Belphegor Röportajı

Müziklerini beğeniyle dinlediğim, ve her zaman sağlam albümlere imza atan Belphegor'a  Türkiye'ye gelmeden önce "ne haber lan" Helmu

Dio İçin Ne Dediler?

Bugün benim kalbim kırıldı. Ronnie 16 Mayıs sabah 7:45'te hayata gözlerini yumdu. O henüz hayattayken bir çok dost ve aile fertlerimiz özel olarak

30 Nisan 2010 Full Metal Nights 7 (Quo Vadis, Seth.Ect, G.O.E., Baht) Konser Kritiği

Konserleri tek başına, az alkolle izlemek daha ayrıntılı bir şölen sunsa da yorum yapmadan sus pus izlemek, ses sistemine/teknisyenine o an sövememek

28 Nisan 2010 Profestival Konser Kritiği

Alt grupları dinlemek istediğimden 17.00de başlayacak deathstarsa yetişmek için 15.30 gibi yola koyuldum, lakin güzide Ankaramızın güzide trafiği ( ta

28 Nisan 2010 Profestival Konser Kritiği

Profestival Konser Kritiği

Eğer Barcelona-Inter maçını izlemeyipte bu konsere gittiysem sebebi arkadaşım askerken söz vermiş olmamdır. Müstakb

Episode 13 Londra Konseri Kritiği

Londra'da bahar başka güzel!

Tarih 23 Nisan 2010, güneşli bir Londra öğleden sonrası. Hava sıcak mı sıcak, nereden baksan 20 derece var.. Eyjaf

Bira Darkzine - Birahane
Home | Profile | Register | Active Topics | Members | Search | FAQ | Sitemap | RSS
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password? | Admin Options

All Forums
 Müzik
 Yerli Gruplar
 Moribund Oblivion
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Next Page

Moribund Oblivion

Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 11 Lock Topic Edit Topic Delete Topic New Topic Reply to Topic

cyko
Yeni Yetme

29 Posts

Posted - 24/11/2004 :  21:04:23  Show Profile  Visit cyko's Homepage  Edit Topic  Reply with Quote  View user's IP address  Delete Topic
türkiye'de black metalde kendine ciddi bir yer edinmi?likler var. khanjar albümüyle büyük bi yükseli?e geçtiler. bu yyl en a??agy 20 konser falan verdiler yanylmyyorsam ve ço?u büyük konserlerdi. yeni albümleride ?ubatta çykacakmy? sanyrym. acayipte tarty?ylan belkide en popüler türk metal grubumuz. benim gözlemlerim ve be?enim gere?i moribund oblivion'la ilgili görü?lerim böyle. sizin görü?leriniz nedir...

human
Yeni Yetme

26 Posts

Posted - 25/11/2004 :  20:00:37  Show Profile  Visit human's Homepage  Edit Reply  Reply with Quote  View user's IP address  Delete Reply
türkiye'nin en büyük black metal grubu! ba?ka söze ne hacet
Go to Top of Page

brutallic
Delikanly Ki?i

297 Posts

Posted - 25/11/2004 :  20:27:28  Show Profile  Visit brutallic's Homepage  Edit Reply  Reply with Quote  View user's IP address  Delete Reply
?imdi bi?ey derdim de moribund oblivion la ilgili daha önce sitede olaylar oldu bilen bilir..onun için bi ?ey demeyim onun yerine Pagan, kanymca en iyi yerli b.m. grubudur diyeyim....

brutal minds in my brain to torture you
Go to Top of Page

human
Yeni Yetme

26 Posts

Posted - 26/11/2004 :  22:21:19  Show Profile  Visit human's Homepage  Edit Reply  Reply with Quote  View user's IP address  Delete Reply
pagan my kaldy yahu?

Edited by - brutallic on 20/12/2004 09:01:50
Go to Top of Page

brutallic
Delikanly Ki?i

297 Posts

Posted - 27/11/2004 :  09:24:01  Show Profile  Visit brutallic's Homepage  Edit Reply  Reply with Quote  View user's IP address  Delete Reply
do?ru Pagan falan kalmady da en iyisi oydu bence...zaten yerli anca 2-3 tane b.m grubu sewerim dierleri sarmyyo beni.. i?te en sewdi?im de Pagan dyr...

brutal minds in my brain to torture you
Go to Top of Page

human
Yeni Yetme

26 Posts

Posted - 28/11/2004 :  22:27:50  Show Profile  Visit human's Homepage  Edit Reply  Reply with Quote  View user's IP address  Delete Reply
tamamda topik "en sevdi?iniz türk black metal grubu hangisidir?" topi?i de?ilki. adam moribund oblivion'la ilgili bi topik açmy?.
Go to Top of Page

cyko
Yeni Yetme

29 Posts

Posted - 02/12/2004 :  12:47:14  Show Profile  Visit cyko's Homepage  Edit Reply  Reply with Quote  View user's IP address  Delete Reply
ohhhhaaa diyorum!!! bu haberi metal monsterdan copy yaptim. super bisey, bravo moribund

yabanci bir sitede gordugum sey ilgimi cok cekti. sitede 2004 yilinin dunya capindaki en iyi albumleri secilmis ve liste soyle:

Excellence
Neurosis     The Eye of Every Storm

Borknagar     Epic

Susperia     Unlimited

Ministry     Houses of the Molé

Skinny Puppy     The Greater Wrong of the Right

Dargaard     Rise and Fall

Joe Satriani     Is There Love in Space?

Morgion     Cloaded by Ages, Crowned in Earth

Moribund Oblivion     Khanjar

Finntroll     Nattfödd

Grip Inc.     Incorporated

Skinny Puppy     The Greater Wrong of the Right

My Dying Bride     Songs of Darkness, Words of Light

Death Angel     The Art of Dying

Anthrax     Music of Mass Destruction

acikcasi bunu gorunce acayip gurur duydum. bazi kesim insanlarca her yaptiklari elestirilen moribund oblivion a avrupada ilgi baslamis gibi gorunuyor. ne uzucuki kendi degerlerimize bile yine yabancilar sahip cikiyor ve hak ettikleri ilgiyi, saygiyi gosteriyorlar. buradada elestiriden baska hicbirsey yapilmiyor. avrupadan ve amerikadan daha pekcok sitede moribund oblivionla ilgili tanitim ve haberlere rastladim, sizde bi bakin isterseniz.
http://www.slateman.net/
Go to Top of Page

brutallic
Delikanly Ki?i

297 Posts

Posted - 20/12/2004 :  09:05:18  Show Profile  Visit brutallic's Homepage  Edit Reply  Reply with Quote  View user's IP address  Delete Reply
ii de bu liste piyasa gruplarin oldugu bi liste b.m. gruplarinin olugu bi liste de yer almasi zor Moribund Oblivion in...

Brutal Minds In My Brain To Torture You
Go to Top of Page

cyko
Yeni Yetme

29 Posts

Posted - 20/12/2004 :  18:48:08  Show Profile  Visit cyko's Homepage  Edit Reply  Reply with Quote  View user's IP address  Delete Reply
bi dusun brutallic... my dying bride, anthrax, death angel gibi gruplarin yer aldigi bir listeye girmekmi daha zor sadece black metal gruplarinin oldugu bir listeye girmekmi zor? bu kesinlikle daha buyuk bir basari moribund oblivion icin.
Go to Top of Page

osmanvarli
Adam Olacak Cocuk

Turkiye
88 Posts

Posted - 20/12/2004 :  18:53:56  Show Profile  Visit osmanvarli's Homepage  Edit Reply  Reply with Quote  View user's IP address  Delete Reply
SYZ BÖYLE YAPARAK UNDERGROUND GRUPLARI PYYASA YAPIYOSUNUZ Y?TE SONRA BYLENDE DYNLYYO BYLMEYENDE

life is death death is life
Go to Top of Page

brutallic
Delikanly Ki?i

297 Posts

Posted - 20/12/2004 :  18:57:30  Show Profile  Visit brutallic's Homepage  Edit Reply  Reply with Quote  View user's IP address  Delete Reply
ii de bu piyasa bi liste zaten Moribund Oblivion promosyon için elinden geleni yapiyo...ben underground Black gruplari nin oldugu bi listeye giremez bile Moribund Oblivion underground black gruplari çok daha iyi neden griemiyolar My Dying Bride,Anthrax in bilmemne nin oldugu bi listeye underground olduklari için mesela(bazilarina Underground gelmicek ama) ayni yilda çikmis 1349-Beyond the Apocalypse albümü o listede yok ki Khanjar dan kat kat üstün bi albüm...

Go to Top of Page

Galad-tirin
Süpper Adam

Turkiye
1067 Posts

Posted - 23/12/2004 :  00:58:50  Show Profile  Visit Galad-tirin's Homepage  Edit Reply  Send Galad-tirin an ICQ Message  Click to see Galad-tirin's MSN Messenger address  Reply with Quote  View user's IP address  Delete Reply
yerli gruplaryn büyük konser/festivallere çykmasy güzel bence. Köstek olaca?ymyza destek olalym.

Underground kalma/kalmamaya gelince. Türkiyedeki gruplaryn büyük bir kysmy zaten bu i?ten geçinmiyor. E?er bu insanlar daha çok para kazanmaya, hayatlaryny müzikten kazanmaya ba?layabilirlerse müzi?e daha fazla vakit ayyryr, daha iyisini yaparlar. Böyle böyle bakarsynyz dünya metal devleriyle kafa kafaya yary?an gruplarymyz olur. E nolur? Konserleri yabancylara göre daha ucuz ve syk olur daha ne olsun?
Sonuç olarak: Boktan olmadyklary sürece yerli gruplary destekliyelim..

They are screaming for the sanctuary
They are screaming for you:
Lock up the wolfs!
Go to Top of Page

quicksand
Adam Olacak Cocuk

Turkiye
140 Posts

Posted - 23/12/2004 :  16:06:49  Show Profile  Visit quicksand's Homepage  Edit Reply  Send quicksand an ICQ Message  Reply with Quote  View user's IP address  Delete Reply
Türkiye'nin en iyi black metal grubu olarak i?aret ediliyor...Fena de?iller...

by quicksand
Go to Top of Page

brutallic
Delikanly Ki?i

297 Posts

Posted - 23/12/2004 :  17:36:16  Show Profile  Visit brutallic's Homepage  Edit Reply  Reply with Quote  View user's IP address  Delete Reply
kendi kendilerini i?aret ediyolar....

Go to Top of Page

cyko
Yeni Yetme

29 Posts

Posted - 28/12/2004 :  18:30:36  Show Profile  Visit cyko's Homepage  Edit Reply  Reply with Quote  View user's IP address  Delete Reply
kendilerinden baska herkes isaret ediyor. bu yurtdisindada yogunluk kazanmaya baslamis gibi gorunuyor
Go to Top of Page

brutallic
Delikanly Ki?i

297 Posts

Posted - 28/12/2004 :  18:59:45  Show Profile  Visit brutallic's Homepage  Edit Reply  Reply with Quote  View user's IP address  Delete Reply
hayyr,onlar ilk önce kendi kendilerini i?aret ettiler,nette,dergilerde vs.. her yerde herkese açyk bi ?ekilde en iyi yerli b.m. grubu biziz,bahadyr uluda?lar yn elinde çykma en sert B.M. albümü falan diyerek müthi? bi reklam ve promosyon yaptylar..daha bi tane yerli B.M. grubu dinlememi? adam bile Moribund Türkiye nin en iyi B.M. grubu demeye ba?lady. yurdumuzda B.M. dinleyen ço?unluk ta bilinçsiz oldu?u için bi çok ki?i en iyi Yerli B.M. grubu diyor Moribund Oblivion için.Valla güzel kandyryyolar milleti...neyse daha fazla detaya inmicem Moribund Oblivion ile ilgili çünkü daha önce Moribund dan bahsetmi?tik biraz beerboard da bi takym olaylar olmu?tu ba?lyk kilitlenerek son verilmi?ti..e?er Moribund Oblivion ile ilgili beni daha detaylara indirecek ?ekilde cevap yazmak zorunda byrakyrsanyz ba?ly?y kilitlerim olur,biter...

Go to Top of Page

cyko
Yeni Yetme

29 Posts

Posted - 29/12/2004 :  10:42:28  Show Profile  Visit cyko's Homepage  Edit Reply  Reply with Quote  View user's IP address  Delete Reply
ooo cok demokratsin
Go to Top of Page

cyko
Yeni Yetme

29 Posts

Posted - 29/12/2004 :  10:45:10  Show Profile  Visit cyko's Homepage  Edit Reply  Reply with Quote  View user's IP address  Delete Reply
bide bir grubun kendini tanitmaya calismasi kotu biseymidir? her grup urettikleriyle ilgili promosyon calismalari yapar. bu sayedede bizlere ulasir.
Go to Top of Page

devilment
Adam Olacak Cocuk

104 Posts

Posted - 29/12/2004 :  10:49:48  Show Profile  Visit devilment's Homepage  Edit Reply  Click to see devilment's MSN Messenger address  Reply with Quote  View user's IP address  Delete Reply
o adamlar black metal felan yapmyyolar... piyasa gruplaryn arasyna girmeleride çok do?aldyr... o listede dünya çapynda hazyrlanmy? bir liste de?il.. sitenin kendi yapmy? oldu?u bir liste kayda de?er bile de?il...

:.¿
Go to Top of Page

human
Yeni Yetme

26 Posts

Posted - 29/12/2004 :  17:01:50  Show Profile  Visit human's Homepage  Edit Reply  Reply with Quote  View user's IP address  Delete Reply
bence moribund oblivion black metal yapiyor, hemde iyi yapiyor. o listenin ne derece onemli oldugunu bi kenara birakalim ama yinede yurtdisindaki kimi insanlarin yaptiklari bu tarz listelerde dunyaca unlu isimlerin arasina konmalari yurtdisindaki insanlarin ilgisini cekmeye basladiklarini gosteriyor, en azindan bu acidan bakildiginda onemli sayilabilir. ben kendilerini basarili buluyorum.
Go to Top of Page

brutallic
Delikanly Ki?i

297 Posts

Posted - 29/12/2004 :  17:17:56  Show Profile  Visit brutallic's Homepage  Edit Reply  Reply with Quote  View user's IP address  Delete Reply
quote:
Orjinal Mesajy Postalayan cyko

bide bir grubun kendini tanitmaya calismasi kotu biseymidir? her grup urettikleriyle ilgili promosyon calismalari yapar. bu sayedede bizlere ulasir.

ya demi?bary?arock a çykyp duman dinleyenlere bilmemne dinleyenlere de promosyon yapmak gerekir... onlara da albüm satmak gerekir... hatta rock'n coke a da çyksyn demi daha çok tanynsyn rasmus,fifty cent dinleyenler de tanysyn moribund y hatta düet yapsynlar fifty cent le klipleri mtv de dönsün,tüm dünya tanysyn moribund y..

Go to Top of Page

human
Yeni Yetme

26 Posts

Posted - 29/12/2004 :  17:46:36  Show Profile  Visit human's Homepage  Edit Reply  Reply with Quote  View user's IP address  Delete Reply
barisarock'a cikmalari gayet normal biseydi. duman dinliyorlarmi bilmem ama yeni albumlerinin produktoru duman'in davulcusu alen olacakmis. bence dar dusunuyosun brutallic. muzisyen olan insanlarin tarz gozetmeden birbiriyle calismasi profesyonel bir durumdur.
Go to Top of Page

koskos
Yeni Yetme

Turkiye
30 Posts

Posted - 31/12/2004 :  12:49:25  Show Profile  Visit koskos's Homepage  Edit Reply  Click to see koskos's MSN Messenger address  Reply with Quote  View user's IP address  Delete Reply
Daha fazla tarty?ma yaratmaya fln gerek yok zaten isteyenler Moribund'un reklamyny yeterince yapyyor... ama ?unu söylemeden geçemeyece?im Türkiye'nin en iyi black metal grubu oldu?unun savunulmasy KOMiK. Türkiye'de iyi black metal grubu oldu?unu da dü?ünmüyorum o da ayry mesele ya neyse...
byrakyn isteyen kendi kendine gelin güvey olsun... bi arkada? var kendi reklamlaryny çok iyi yapty?yny söylüyor tamamen katylyyorum... Moribund hikaye...

DECIMATION
death/grind Ankara
decimation_tr@yahoo.com
http://decimationtr.cjb.net/
Go to Top of Page

human
Yeni Yetme

26 Posts

Posted - 31/12/2004 :  16:25:15  Show Profile  Visit human's Homepage  Edit Reply  Reply with Quote  View user's IP address  Delete Reply
aaa senin olayin baska galiba arkadas. bak grubun falanda var anlasilan. cekememezlik kokusu duyuyorum. gruplarin birbirine bok atmak yerine destek olmasi gerekir diye dusunuyorum.
Go to Top of Page

Galad-tirin
Süpper Adam

Turkiye
1067 Posts

Posted - 04/01/2005 :  02:40:43  Show Profile  Visit Galad-tirin's Homepage  Edit Reply  Send Galad-tirin an ICQ Message  Click to see Galad-tirin's MSN Messenger address  Reply with Quote  View user's IP address  Delete Reply
evet death ve black gruplary yary?yr böyle... saçmalamayyn arkada?lar... köstek olmakla türkiyenin en iyi b.m. grubu de?il demek ayny ?ey de?il.

bok atmayyn birbirinize...

They are screaming: Sanctuary
They are screaming at you:
Lock up the wolfs!
Go to Top of Page

brutallic
Delikanly Ki?i

297 Posts

Posted - 04/01/2005 :  07:45:01  Show Profile  Visit brutallic's Homepage  Edit Reply  Reply with Quote  View user's IP address  Delete Reply
Decimation yn Moribund y çekememe gibi bi durum söz konusu olamaz,çekemeyecek birisi varsa asyl Moribund Decimation y çekemez,moribund türkiye nin en iyi B.m. grubudur diyen bilinçsiz-?uursuz B.M. dinleyicisidir Ben B.M. dinliyom ama anlady?ym yok diyosan moribund en iyi yerli B.M. grubu diyebilirsin,ayryca Cyko ile human sanyrym moribund yn adamlary neyse zaten konu fazla uzady daha fazla yazacam da daha önce de dedi?im gibi detaya inmek istemiyom çünkü daha önce ba?ka olaylar oldu onun için yazmyyorum kitliyorum bu ba?ly?y bundan sonra da Moribund adyna bi bok yok!!

Go to Top of Page

IronMan
Gölgelerin Gücü!

Ingiltere
4823 Posts

Posted - 23/01/2005 :  02:01:40  Show Profile  Visit IronMan's Homepage  Edit Reply  Send IronMan an ICQ Message  Reply with Quote  View user's IP address  Delete Reply
zaman a$imi diyelim bari
brutallic`in mesajlarini kaale alip yazin bundan sonra bisii yazacaksaniz..

In nothing I am the essence all, the things in which you exist
Still I am more you couldn't hold, the corpse's biggest feast
My work is black the sin moves as horrific and as cold
I am the horns with golden hooves, the balance of the god
Go to Top of Page

brutallic
Delikanly Ki?i

297 Posts

Posted - 23/01/2005 :  10:42:14  Show Profile  Visit brutallic's Homepage  Edit Reply  Reply with Quote  View user's IP address  Delete Reply
artizlik yapan olursa anynda kitlerim...

Go to Top of Page

Suffocation
Yeni Yetme

Turkiye
37 Posts

Posted - 21/05/2005 :  22:11:28  Show Profile  Visit Suffocation's Homepage  Edit Reply  Click to see Suffocation's MSN Messenger address  Reply with Quote  View user's IP address  Delete Reply
grup yokken fany olduk zaten
hertürlü a**** koim.

cremate the human race..
Re-cremation !
Go to Top of Page

david
Yeni Yetme Adayy

Turkiye
24 Posts

Posted - 22/05/2005 :  17:06:40  Show Profile  Visit david's Homepage  Edit Reply  Reply with Quote  View user's IP address  Delete Reply
valla live da dinledim.Bence cok saglam lar.Dinlemeyen,anlamayan uzak dursun.Reklamyda yapylabiliyorsa ne ala.Keske her grup bu kadar piyasaya inebilse.Black-death farketmez.Reklam yapamayanlarda kendileri calyp kendileri oynamaya devam ederler.Kimse armut de?il iyi grupla,reklamy iyi yapylan kötü grubu ayyrdedebilio bu piyasa artyk..
Go to Top of Page

Eziklerinefendisi
Adam Olacak Cocuk

180 Posts

Posted - 05/06/2005 :  11:06:05  Show Profile  Visit Eziklerinefendisi's Homepage  Edit Reply  Click to see Eziklerinefendisi's MSN Messenger address  Reply with Quote  View user's IP address  Delete Reply
kendilerini nerdeyse dünyanyn en iyi black metal yapan grubu olarak gösteriyolar bence bu sacmalyk ben black metal dynleyycysy olarak moribund bana gore vasat bir grup ve sohret pesynde kostuklary anlasylyyo.nese daha fazla uzatmayym bana gore episode 13 kat kat daha ustun byr grup.......
Go to Top of Page
Page: of 11 Previous Topic Topic Next Topic   Lock Topic Edit Topic Delete Topic New Topic Reply to Topic
Next Page
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Bira Darkzine - Birahane © Bira Darkzine 2001 - 2010 Go To Top Of Page
Bu sayfalar 0,15 saniyede üretilmiştir.
Facebook Google Yahoo