| Author |
Topic  |
|
|
IronMan
Gölgelerin Gücü!

Ingiltere
4823 Posts |
Posted - 08/06/2003 : 17:05:14
|
8 haziran ikibinuc
sikintidan patlama gunu. yada patlayamama. tum gun evde oturmak bazen cok faydali olabilio. ama tum gun yapacak hic bi$i olmadan evde oturmak zor.
kalktigim da gune$ gun icindeki en yuksek seviyesindeydi. oglen saatleri. klasik. yine telefonla uyandirildim. fethiye ofis. cok seviyorum onlari. her gun uyandiriolar. sanirim onlar aramasa kimse aramicak. aramiyorda kimse. bir ara, telefon gelirken baskalarindan, telefonu uzakta tutardim, rahatsiz olurdum istemediiim ki$ilerin aramasindan. nanay. telefon i$te. acaip bi$i. olmayinca olmuyor denilen $eyler sinifinda. $u aralar o kadar az ki$i tarafindan araniyorum ki, iki uc haftada bir arayan birine melodi atadiydim. bi arkada$imin sevgilisi. eski sevgiliyle tarti$ma nedeni. tarti$tigimiza gore hala bazi $eyler icin, eski demekte zor oluo. istenmeyen $eyler... sahalarda gormek istemedigimiz hareketler...
birde gidiyor olmanin agirligi var $u siralar.. anlatamiyorum kimseye.(anlatacak cok az ki$i var zaten). cok isteyerek, hoplayip ziplay**** gittigimi saniyorlar herhalde. kalabilmek guzel olurdu...
but we find it all.... cause we are the ones that want to play always want to go but you never want to stay and we are the ones that want to choose
ortacgil konseri varmi$ bugun.. cagirmi$ti biri gidelim deyu, nedense sonra aramadi, hatta sonra hic konu$madik.. degisiklik olurdu, olmadi..
like a rainbow in the dark
|
|
|
glclk
Delikanly Ki?i

347 Posts |
Posted - 09/06/2003 : 18:25:25
|
like a dark in the rainbow!
gidemezsin,gitsen bile dönersin...
dikkat et döndü?ünde byrakty?yn ?eyler eski yerlerinde olsun!
No woman,no cry |
 |
|
|
IronMan
Gölgelerin Gücü!

Ingiltere
4823 Posts |
Posted - 09/06/2003 : 19:18:55
|
9 haziran ikibinuc
gecmi$ sabahlarin cogu gibi bu da kotuydu. telefonla uyandirilmak. ah fethiye ofis. evde degilim diyemedim. sabah 6 da yattim, $imdi ise saat 9 yine diyemedim. uyandim. gozlerim akmadi iyi ki. lenslerin yapi$masi ise bi ba$ka sorun. sorun olmayan ne var ki.
eve geldim, yine, maalesef. bo$. sIkici. sikici. aptal bi kutu gibi. tek faydasi ustunun kapali olmasi. bo$luklari doldurmak zor..
saffah ki$isinin hayvanligi, playliste takildi ozzy, i just want you..
birine ihtiyac duymak ve birini istemek gibi `yersiz` duygularan arinmak lazim. daha neler lazim. e$yalari ufak ufak toplamaya ba$lamak mesela...
mesela..
like a rainbow in the dark |
 |
|
|
CaRMaSHa
Delikanly Ki?i

356 Posts |
Posted - 13/06/2003 : 18:35:13
|
Bazen de?il aslynda her zaman bilmedi?im yerlere gitmenin hayalini kurmu?umdur!..Hiç tanymady?ym bir lisan ve hiç tanymady?ym renkler ile dolu bir ülke mesela..Hayal bu yaa;ki genelde bir?eylere öfkelendi?imde yaparym bu i?i..Kolay kolay öfkelenmem ben;sakin ve uyumlu bir dünyam vardyr..Minik ve sycacyk ve sevgi dolu bir dünya..Böcekleri çok severim :))) Bö???????, inanmayyn...Genelde kyrylan taraf ben olurum,kyrdy?ym nadir insanlar vardyr..Onlar da haketmi?lerdir zaten..Genelde canym sykkyndyr benim,sevmed?in bir mekan ve sevmedi?in insanlarla dolu sokaklar..Senin sevmende bir anlam ta?ymaz bazen,önemli olan onlaryn seni sevmeleri..Mümkün mü?...Bu ülkede hayyr...Matematiksel olarak yakla?ty?ym zaman inanyn bu ülkede ya?amak,bu ülkede nefes almak çok zor!...Bu zorlu?u yaratanlar utansyn n'apalym, akacak ya? gözde durmazmy?..Genelde günlük yazmayy sevmiyorum ben, daha çok dünlük yazyyorum, bakyn dün çoktan oluvermi? bile....
Gitmeler kolaydyr, dönü?ler için yorumsuzum!....Vefaly dostlaryn burada olacak...
I love the CaRMaSHa ... |
 |
|
|
pink
Yeni Yetme Adayy
21 Posts |
Posted - 01/07/2003 : 13:19:53
|
günlükler birikip te yyllyk oldu?unda önceki sayfalara bakabiliyor musunuz?ben asla geri bakmam(büyük konu?tum...)istedi?im tek?ey zamanyn geçmesi...merak ediyorum çünkü gelece?i...ba?langyçta büyük hayallerim vardy(dramatik bir cümle oldu...)cheyi denizi tanydyktan sonra devrim yapacaktyk...artyk kimse bu kelimeyi a?zyna almyyo...neyse ben de vazgeçtim zaten...ki?isel sorunlarym içinde bo?ulup gidiyorum...toplumsal kurtulu? mümkün mü arkada?lar???
|
 |
|
|
glclk
Delikanly Ki?i

347 Posts |
Posted - 02/07/2003 : 14:39:15
|
arkaya bak(a)mamak güzel ?ey kimi zaman.sonra toplumsal kurtulu??ne açydan?kendilerimizin dy?ynda herkes mutlu veya bi ?ekilde direniyo bi ?eylere kar?y.devrim hayalleri kurmaksa o çok öncelerden kalma bir rüyaydy.?imdilerde masa ba?y devrimcileri die adlandyrlan bi tayfa var.alkol muhabbetlerinde eski günleri anar bu ki?iler.ama muhabbet sadece o masada kalyr gider.belki hayatlarymyzda da bunu yapmalyyyz,geçmi?i özlemle anmak ve onu o anda konu?mak,ne ya?amak,ne de ba?ka bir zaman araly?ynda tekrar dile getirmek.belki öldürmek!
No woman,no cry |
 |
|
|
pink
Yeni Yetme Adayy
21 Posts |
Posted - 03/07/2003 : 09:11:45
|
evet geçmi? öldürülmeli!...insana ayak ba?y oluyor...tecrübe olayyna inanmyyorum.de?i?en dünya vs...
|
 |
|
|
Mystra
Süpper Adam

656 Posts |
Posted - 10/07/2003 : 00:41:00
|
Lethe diye bi nehir var oluler diyarinda, ictin mi unutuyosun herseyi... Soyle bi sise olsaydi ondan.. Reset atsaydim herseye.. Tabusuz, cekingesiz, inancla baslasaydim her seye yeniden...
has there been always balance... |
 |
|
|
glclk
Delikanly Ki?i

347 Posts |
Posted - 12/07/2003 : 18:51:08
|
nihayet allah insany yaratty ama eksikli?i reset(ctrl+alt+del) ve usb portu koymamasyydy insana.bi yerde daha yazmy?tym sanki bunu...
neyse bu aralar ?ey diyorum kendime,tanrylar bizlerle frp falan tarzy oyunlar oynuyorlar...
No woman,no cry |
 |
|
|
CaRMaSHa
Delikanly Ki?i

356 Posts |
Posted - 13/07/2003 : 11:39:03
|
Tanrylar oynamaz; çünkü kendilerine kafa tutacak di?li bir rakipleri yoktur..Sadece dalga geçerler, seninle,benimle ve di?er organizmalarla..Biz onlar için sadece bir e?lenceyiz, fonda kahkalary duyamasakta öyleyiz..
I love the CaRMaSHa ... |
 |
|
|
Mystra
Süpper Adam

656 Posts |
Posted - 14/07/2003 : 00:08:05
|
warhammer oynuyor... ve ciddi anlamda kahkahalarla gülüyor yaptyklaryna...
 |
|
|
Mystra
Süpper Adam

656 Posts |
Posted - 21/07/2003 : 14:24:18
|
Sabah uyandym.. Bilincim kapaly bi ?ekilde kahvemi içerken ösym nin bize tanry tarafyndan yollanan bi ba?ka ceza oldu?una karar verdim... Dersaneyi arayyp internetten bakty?ym yüzdelik dilimimi 2,37 ile çarpyp ku? etmem gerekti?ini ö?rendim... Bu ne ya??? Internetten gördü?üm puany onlar çarpyp yollasaydy oyun mu oynuyolar? Dersane dersane gezilecek bir maraton günü daha... Off OFFFF!!
 |
|
|
IronMan
Gölgelerin Gücü!

Ingiltere
4823 Posts |
Posted - 21/07/2003 : 14:58:10
|
eet.. oss.. osym. sinav. sonuc. biizzzttt.. (mavi ekran)
like a rainbow in the dark |
 |
|
|
Mystra
Süpper Adam

656 Posts |
Posted - 21/07/2003 : 18:16:05
|
ben de bi fatal error vercem yakynda ama dur bakalym...
 |
|
|
Mystra
Süpper Adam

656 Posts |
Posted - 26/07/2003 : 03:33:18
|
Veriyorum: Artyk geceleri uyuyup gündüzleri uyanmak istiyorummmm ÜÜüüAAaagghggggGGhhhhhHHhhüüüüÜÜÜüüaaaa...!!
 |
|
|
iLLuMiNaTi666
Papilloma of Dick

Korea
1284 Posts |
Posted - 04/05/2005 : 23:42:39
|
4 mayys 2005 saat 23,39...ne güzel bi topac my? hemen hemen 1 yyl önce gitmek zorundaymy? bazylarymyz bazylarymyz kalmalyymy? ya da hiç gidememeliymi? belki de hiçbi?ey topluluu byrakyp gitmek kadar koymamy?tyr insana...sabahlary uyandyymda artyk benim de telefonumda cvpsyz ça?rylar olmuyor sevgilimden ayryldyymdan beri telefonum çalmyyor me?er ondan ba?ka kimse aramyyormu? beni neise vizeler var bari bo? vaktim olmuyor ke?ke bo? vaktim olsa dü?ünüp acy çeksem kendimi kötü aly?kanlyklarymyn kucayna byraksam ne faydasy var ki bu hayatyn sykylmaya ba?ladym iyice ke?ke en büyük toplulu?u byrakyp gidebilsem belqi qiderken zor gelejek arkandan a?layacaklar ama ondan sonra anlayacaklar senin için gitmenin ne kadar iyi oldu?unu...
ke?ke hayat hep ?effaf olsa...
BrotHers Of YlluMinati
|
 |
|
|
InfernalDestiny
Yönetici - Gudubet

Turkiye
915 Posts |
Posted - 05/05/2005 : 00:25:46
|
her gün - hergün
serverlarla u?ra?yom her zaman ki gibin..syçyyym böyle i?e. bok lanet ot osuruk sümüq cart curt
bu kadar... |
 |
|
|
iLLuMiNaTi666
Papilloma of Dick

Korea
1284 Posts |
Posted - 07/05/2005 : 21:22:21
|
ke?ke ne?eli bi kyz çocu?unun yapty?y gibi sevgili günlük hitabyny yapabilsem giri?lere ama içimden küfürler savurmak herkese yumruklar sallamak geçiyor bazen rüzgara kar?y i?emeye çaly?yyorum herzaman hayatyn kanunlary herkese ayny ?ekilde uygulanyyor ve ben üzerime i?iyorum peki neden bu kanunlar ?ans konusunda da ayny olmuyor neden ezilenler hep ço?unlukta oluyor bugün sabah bi ayakkaby boyayan çocu?u dövüyorlardy nedeni ise boyayym my abi diye sormasyymy? ve karizmatik beyefendiler kendilerine böyle bi hakareti kaldyramamy? ve en fazla 12 ya?ynda ki çocu?a dalmy?lar ve herkez saeyrediyopr kimsenin umrunda de?il neden bu kadar acymasyz bu hayat neden hep parasy olan üstte...
Lanet,LAnet,Lanet
BrotHers Of YlluMinati
|
 |
|
|
iLLuMiNaTi666
Papilloma of Dick

Korea
1284 Posts |
Posted - 09/05/2005 : 22:30:49
|
hasta olmak ne kötü içtiiin sigaralaryn tadyny alamamak yedi?in yeme?in tadyny alamamak valla felaket oluyo gün boyu azap ben yaz günü nasyl kaptym bu hastaly?y anlamadym ki günlük jüm:)neise bak bugün de okula gittim i?te herzaman ki gibi kafeterya ya gidip nescafe içtim ondan sonra da sigara içmeye niyetlendim ama hasta olduuum aklyma geldi tadyny alamady?ym için içmedim günlükcüm i?te bugüm hep hastaydym yaryn görü?ürüs:)
BrotHers Of YlluMinati
|
 |
|
|
scorpion_44
Süpper Adam

Turkiye
970 Posts |
Posted - 10/05/2005 : 18:19:59
|
quote: Orjinal Mesajy Postalayan IronMan
eet.. oss.. osym. sinav. sonuc. biizzzttt.. (mavi ekran)
like a rainbow in the dark
ahhh ahhhhhhhh bir 20 haziran olsada günlü?e geçsem öss yi ösym yide ... diye sevinçle ba?yrsam bu günlerdeki tek dile?im
...ve ?eytan iyinin kötülü?ünden utandy |
 |
|
|
mousepadlik
Adam Olacak Cocuk

Turkiye
152 Posts |
Posted - 11/05/2005 : 10:15:51
|
sabah ko?u?çunun "günaydyn günaydyn günaydyn" sesiyle uyandym sa?a sola baktym siktir hala askerdeyim diye dü?ündüm gözümü kapadym 5dk daha uyuyayym diye ama tebarek baran (ko?u?çu) kalk hadi ka?valtyya gitcez dedi tam ona ana avrat sövmeye hazyrlanyrken yan yataktaki üzerime yasty?yny fyrlatty tra? oldum sa?ym solum ye?il kamuflajjjjj burda nasyl giyindi?inin ne giydi?inin kendine nasyl bakty?ynyn önemi yok... sadece yürümek var... yol var... ezine-çanakkale ...piyade !!!
wake up, wake up wake up and look around you ********************* Burasi Türkiye! Burada insanlar kaderlerine terk edilemezler!!! |
 |
|
|
kutsalmavi
Adam Olacak Cocuk

Turkiye
104 Posts |
Posted - 11/05/2005 : 20:47:06
|
bro?ür da?ytmaktan yazycak mecalim kalmady.hem syrtymda hem kollarymyn arasyndaki rengarenk ka?ytlara bakty?ymda hayatymyn ne kadar siyah beyaz oldu?unu dü?ünmem kötü bir günün ba?langycy oldu.bir de güne?li havanyn dy?aryya çykmamla ya?mur bulutlaryny üstüme üstüme çekmem tuhaf bir durumdu.evlerin önlerinde oturan teyzelerin kafalaryny çevirip o?lum bunlar ne demesi ve beni ba?tan a?a?y süzmesi içimde anlatylamaz kary?yk duygular olu?turdu.bir de apartman kapylaryna byrakty?ym bro?ürlerin ardyndan tam do?rulacakken burnuma ev yemeklerinin kokusunun gelmesi beni daha da kötü bir güne çekti. kollarymda ne mecal kaldy ne de ayaklarymda yürüyecek derman.ama alyca?ym paranyn hayalini kurmak gelece?i kurtaryr,en azyndan yaryny diyerek hayallere daldym..
PleaseDarknessHelpMeToKillMyPain! |
 |
|
|
iLLuMiNaTi666
Papilloma of Dick

Korea
1284 Posts |
Posted - 12/05/2005 : 22:43:18
|
banyo yapmam gerektiini biliyorum rahatsyz oluyorum ama kendimde o gücü bulamyyorum o kadar kötüyüm ki ünkü maçtan sonra o kadar me?alenin altynda kül dolu saçlarymla yata?a serilip yatmak istiyorum ama syrtymyn acysy beni öldürüyor syrtta patlayan bir jop nasyl acy verir yiyen bilir ama olsun her?eye ra?men 5 atmak çok güzel...mutluyum kirliyim her?eye ra?men bi?eyler benim canymy sykyyor ama bulabilmi? de?ilim bu bi?eylerin ne oldu?unu...
BrotHers Of YlluMinati
|
 |
|
|
angie
Delikanly Ki?i

Turkiye
317 Posts |
Posted - 12/05/2005 : 23:32:16
|
| bu gün son zamanlarymy ya?ady?ym lise hayatymda, son bi serserilik yapim dedim umarym ba?yma bi ?ey gelmez tüh ya acaba yapmasamyydym olsun artyk heralde bi ?ey olmaz,olmaz ya olmaz neyse ii geceler o zmn.. |
 |
|
|
downdowndown
Adam Olacak Cocuk

Turkiye
95 Posts |
Posted - 15/05/2005 : 13:51:18
|
| bugun sabaha kadar sewystym |
 |
|
|
Lateralus
Delikanly Ki?i

Ingiltere
459 Posts |
Posted - 15/05/2005 : 22:56:31
|
| bugun gittim kendime bir gelinlik aldim :) ayni adamla 2. kez evlenicem delimiyim neyim?? :P |
 |
|
|
IronMan
Gölgelerin Gücü!

Ingiltere
4823 Posts |
Posted - 15/05/2005 : 23:16:49
|
bukowski konu$sun o halde
'ayni kadinla iki kez evlenerek hayatimi mahvettim'demis William Saroyan.
hayatlarimizi mahvedecek bir seyler her zaman vardir, William, neyin veya kimin bizi önce bulduguna bakar, mahvolmaya hep hazirizdir.
mahvolmus hayatlar olagandir bilgeler için de ahmaklar için de.
ancak o mahvolmus hayat bizimki oldugunda, iste o zaman farkina variriz intiharlarin,ayyaslarin,hapisane kuslarinin,uyusturucu müptelalari ve benzerlerinin. varolusun menekseler kadar, gökkusagi kasirga ve tamtakir mutfak dolabi kadar olagan bir parçasi olduklarinin.
In nothing I am the essence all, the things in which you exist Still I am more you couldn't hold, the corpse's biggest feast My work is black the sin moves as horrific and as cold I am the horns with golden hooves, the balance of the god |
 |
|
|
Memento Mori
Vampiria

Turkiye
431 Posts |
Posted - 15/05/2005 : 23:30:45
|
bugün yine her zamanki gibi ev aradym pehh..
there will be time,there will be time to prepare the faces that you will meet |
 |
|
|
scorpion_44
Süpper Adam

Turkiye
970 Posts |
Posted - 20/05/2005 : 19:43:40
|
bugün itgibi ders çaly?tym yumurta dayandy öss yüzünden
...ve ?eytan iyinin kötülü?ünden utandy |