Arama:

Unirock Open Air 2010 Festival Kritiği

Bu kadar niye bekledin de yazmadın demeyin. Şoku atlatıp kendimize gelene kadar, yaz sıcağının etkisinden kurtulana kadar çok uğraştık !!! Fazla uzatm

Death Feast Open Air 2010 Festivali Kritiği – 2. Kısım

Death Feast Open Air 2010 Festival Kritiği 2. Kısım

Kahvaltı da çay yerine kahve içmenin bünyemizde hüzün/sinir etkisi yaptığı bir sabahın ardı

Massive Attack Konserine İki Davetiye

13 Temmuz 2010'da İstanbul Kuruçeşme Arenada gerçekleşecek Massive Attack konserine iki davetiye veriyoruz..

Davetiye çekilişine katılmanız iç

25-27 Haziran 2010 Sonisphere Festival Kritiği

Herkes iş anlaşmasını maaşa, sigortaya vb durumlara göre yapar; fakat bazı çatlaklar vardır ki festivale gitmek üzere anlaşır patronuyla. Bu yaz Kabak

Belphegor Röportajı

Müziklerini beğeniyle dinlediğim, ve her zaman sağlam albümlere imza atan Belphegor'a  Türkiye'ye gelmeden önce "ne haber lan" Helmu

Dio İçin Ne Dediler?

Bugün benim kalbim kırıldı. Ronnie 16 Mayıs sabah 7:45'te hayata gözlerini yumdu. O henüz hayattayken bir çok dost ve aile fertlerimiz özel olarak

30 Nisan 2010 Full Metal Nights 7 (Quo Vadis, Seth.Ect, G.O.E., Baht) Konser Kritiği

Konserleri tek başına, az alkolle izlemek daha ayrıntılı bir şölen sunsa da yorum yapmadan sus pus izlemek, ses sistemine/teknisyenine o an sövememek

28 Nisan 2010 Profestival Konser Kritiği

Alt grupları dinlemek istediğimden 17.00de başlayacak deathstarsa yetişmek için 15.30 gibi yola koyuldum, lakin güzide Ankaramızın güzide trafiği ( ta

28 Nisan 2010 Profestival Konser Kritiği

Profestival Konser Kritiği

Eğer Barcelona-Inter maçını izlemeyipte bu konsere gittiysem sebebi arkadaşım askerken söz vermiş olmamdır. Müstakb

Episode 13 Londra Konseri Kritiği

Londra'da bahar başka güzel!

Tarih 23 Nisan 2010, güneşli bir Londra öğleden sonrası. Hava sıcak mı sıcak, nereden baksan 20 derece var.. Eyjaf

Bira Darkzine - Birahane
Home | Profile | Register | Active Topics | Members | Search | FAQ | Sitemap | RSS
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password? | Admin Options

All Forums
 Hayati Zımbırtılar
 Gunluk Aksimalar
 Gunluk
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Next Page

Gunluk

Author  Topic Next Topic
Page: of 12 Lock Topic Edit Topic Delete Topic New Topic Reply to Topic

IronMan
Gölgelerin Gücü!

Ingiltere
4823 Posts

Posted - 08/06/2003 :  17:05:14  Show Profile  Visit IronMan's Homepage  Edit Topic  Send IronMan an ICQ Message  Reply with Quote  View user's IP address  Delete Topic
8 haziran ikibinuc

sikintidan patlama gunu. yada patlayamama. tum gun evde oturmak bazen cok faydali olabilio. ama tum gun yapacak hic bi$i olmadan evde oturmak zor.

kalktigim da gune$ gun icindeki en yuksek seviyesindeydi. oglen saatleri. klasik. yine telefonla uyandirildim. fethiye ofis. cok seviyorum onlari. her gun uyandiriolar. sanirim onlar aramasa kimse aramicak. aramiyorda kimse. bir ara, telefon gelirken baskalarindan, telefonu uzakta tutardim, rahatsiz olurdum istemediiim ki$ilerin aramasindan. nanay. telefon i$te. acaip bi$i. olmayinca olmuyor denilen $eyler sinifinda. $u aralar o kadar az ki$i tarafindan araniyorum ki, iki uc haftada bir arayan birine melodi atadiydim. bi arkada$imin sevgilisi. eski sevgiliyle tarti$ma nedeni. tarti$tigimiza gore hala bazi $eyler icin, eski demekte zor oluo. istenmeyen $eyler... sahalarda gormek istemedigimiz hareketler...

birde gidiyor olmanin agirligi var $u siralar.. anlatamiyorum kimseye.(anlatacak cok az ki$i var zaten). cok isteyerek, hoplayip ziplay**** gittigimi saniyorlar herhalde. kalabilmek guzel olurdu...

but we find it all....
cause we are the ones that want to play
always want to go
but you never want to stay
and we are the ones that want to choose

ortacgil konseri varmi$ bugun.. cagirmi$ti biri gidelim deyu, nedense sonra aramadi, hatta sonra hic konu$madik.. degisiklik olurdu, olmadi..

like a rainbow in the dark

glclk
Delikanly Ki?i

347 Posts

Posted - 09/06/2003 :  18:25:25  Show Profile  Visit glclk's Homepage  Edit Reply  Send glclk an ICQ Message  Click to see glclk's MSN Messenger address  Reply with Quote  View user's IP address  Delete Reply
like a dark in the rainbow!

gidemezsin,gitsen bile dönersin...

dikkat et döndü?ünde byrakty?yn ?eyler eski yerlerinde olsun!

No woman,no cry
Go to Top of Page

IronMan
Gölgelerin Gücü!

Ingiltere
4823 Posts

Posted - 09/06/2003 :  19:18:55  Show Profile  Visit IronMan's Homepage  Edit Reply  Send IronMan an ICQ Message  Reply with Quote  View user's IP address  Delete Reply
9 haziran ikibinuc

gecmi$ sabahlarin cogu gibi bu da kotuydu. telefonla uyandirilmak. ah fethiye ofis. evde degilim diyemedim. sabah 6 da yattim, $imdi ise saat 9 yine diyemedim. uyandim. gozlerim akmadi iyi ki. lenslerin yapi$masi ise bi ba$ka sorun. sorun olmayan ne var ki.

eve geldim, yine, maalesef. bo$. sIkici. sikici. aptal bi kutu gibi. tek faydasi ustunun kapali olmasi. bo$luklari doldurmak zor..

saffah ki$isinin hayvanligi, playliste takildi ozzy, i just want you..

birine ihtiyac duymak ve birini istemek gibi `yersiz` duygularan arinmak lazim. daha neler lazim. e$yalari ufak ufak toplamaya ba$lamak mesela...

mesela..

Go to Top of Page

CaRMaSHa
Delikanly Ki?i

356 Posts

Posted - 13/06/2003 :  18:35:13  Show Profile  Visit CaRMaSHa's Homepage  Edit Reply  Send CaRMaSHa an ICQ Message  Click to see CaRMaSHa's MSN Messenger address  Reply with Quote  View user's IP address  Delete Reply
Bazen de?il aslynda her zaman bilmedi?im yerlere gitmenin hayalini kurmu?umdur!..Hiç tanymady?ym bir lisan ve hiç tanymady?ym renkler ile dolu bir ülke mesela..Hayal bu yaa;ki genelde bir?eylere öfkelendi?imde yaparym bu i?i..Kolay kolay öfkelenmem ben;sakin ve uyumlu bir dünyam vardyr..Minik ve sycacyk ve sevgi dolu bir dünya..Böcekleri çok severim :)))
Bö???????,
inanmayyn...Genelde kyrylan taraf ben olurum,kyrdy?ym nadir insanlar vardyr..Onlar da haketmi?lerdir zaten..Genelde canym sykkyndyr benim,sevmed?in bir mekan ve sevmedi?in insanlarla dolu sokaklar..Senin sevmende bir anlam ta?ymaz bazen,önemli olan onlaryn seni sevmeleri..Mümkün mü?...Bu ülkede hayyr...Matematiksel olarak yakla?ty?ym zaman inanyn bu ülkede ya?amak,bu ülkede nefes almak çok zor!...Bu zorlu?u yaratanlar utansyn n'apalym,
akacak ya? gözde durmazmy?..Genelde günlük yazmayy sevmiyorum ben,
daha çok dünlük yazyyorum,
bakyn dün çoktan oluvermi? bile....

Gitmeler kolaydyr,
dönü?ler için yorumsuzum!....Vefaly dostlaryn burada olacak...

I love the CaRMaSHa ...
Go to Top of Page

pink
Yeni Yetme Adayy

21 Posts

Posted - 01/07/2003 :  13:19:53  Show Profile  Visit pink's Homepage  Edit Reply  Reply with Quote  View user's IP address  Delete Reply
günlükler birikip te yyllyk oldu?unda önceki sayfalara bakabiliyor musunuz?ben asla geri bakmam(büyük konu?tum...)istedi?im tek?ey zamanyn geçmesi...merak ediyorum çünkü gelece?i...ba?langyçta büyük hayallerim vardy(dramatik bir cümle oldu...)cheyi denizi tanydyktan sonra devrim yapacaktyk...artyk kimse bu kelimeyi a?zyna almyyo...neyse ben de vazgeçtim zaten...ki?isel sorunlarym içinde bo?ulup gidiyorum...toplumsal kurtulu? mümkün mü arkada?lar???

Go to Top of Page

glclk
Delikanly Ki?i

347 Posts

Posted - 02/07/2003 :  14:39:15  Show Profile  Visit glclk's Homepage  Edit Reply  Send glclk an ICQ Message  Click to see glclk's MSN Messenger address  Reply with Quote  View user's IP address  Delete Reply
arkaya bak(a)mamak güzel ?ey kimi zaman.sonra toplumsal kurtulu??ne açydan?kendilerimizin dy?ynda herkes mutlu veya bi ?ekilde direniyo bi ?eylere kar?y.devrim hayalleri kurmaksa o çok öncelerden kalma bir rüyaydy.?imdilerde masa ba?y devrimcileri die adlandyrlan bi tayfa var.alkol muhabbetlerinde eski günleri anar bu ki?iler.ama muhabbet sadece o masada kalyr gider.belki hayatlarymyzda da bunu yapmalyyyz,geçmi?i özlemle anmak ve onu o anda konu?mak,ne ya?amak,ne de ba?ka bir zaman araly?ynda tekrar dile getirmek.belki öldürmek!

No woman,no cry
Go to Top of Page

pink
Yeni Yetme Adayy

21 Posts

Posted - 03/07/2003 :  09:11:45  Show Profile  Visit pink's Homepage  Edit Reply  Reply with Quote  View user's IP address  Delete Reply
evet geçmi? öldürülmeli!...insana ayak ba?y oluyor...tecrübe olayyna inanmyyorum.de?i?en dünya vs...

Go to Top of Page

Mystra
Süpper Adam

656 Posts

Posted - 10/07/2003 :  00:41:00  Show Profile  Visit Mystra's Homepage  Edit Reply  Send Mystra an ICQ Message  Reply with Quote  View user's IP address  Delete Reply
Lethe diye bi nehir var oluler diyarinda, ictin mi unutuyosun herseyi... Soyle bi sise olsaydi ondan.. Reset atsaydim herseye.. Tabusuz, cekingesiz, inancla baslasaydim her seye yeniden...

has there been always balance...
Go to Top of Page

glclk
Delikanly Ki?i

347 Posts

Posted - 12/07/2003 :  18:51:08  Show Profile  Visit glclk's Homepage  Edit Reply  Send glclk an ICQ Message  Click to see glclk's MSN Messenger address  Reply with Quote  View user's IP address  Delete Reply
nihayet allah insany yaratty ama eksikli?i reset(ctrl+alt+del) ve usb portu koymamasyydy insana.bi yerde daha yazmy?tym sanki bunu...

neyse bu aralar ?ey diyorum kendime,tanrylar bizlerle frp falan tarzy oyunlar oynuyorlar...

No woman,no cry
Go to Top of Page

CaRMaSHa
Delikanly Ki?i

356 Posts

Posted - 13/07/2003 :  11:39:03  Show Profile  Visit CaRMaSHa's Homepage  Edit Reply  Send CaRMaSHa an ICQ Message  Click to see CaRMaSHa's MSN Messenger address  Reply with Quote  View user's IP address  Delete Reply
Tanrylar oynamaz;
çünkü kendilerine kafa tutacak di?li bir rakipleri yoktur..Sadece dalga geçerler,
seninle,benimle ve di?er organizmalarla..Biz onlar için sadece bir e?lenceyiz,
fonda kahkalary duyamasakta öyleyiz..

I love the CaRMaSHa ...
Go to Top of Page

Mystra
Süpper Adam

656 Posts

Posted - 14/07/2003 :  00:08:05  Show Profile  Visit Mystra's Homepage  Edit Reply  Send Mystra an ICQ Message  Reply with Quote  View user's IP address  Delete Reply
warhammer oynuyor...
ve ciddi anlamda kahkahalarla gülüyor yaptyklaryna...

Go to Top of Page

Mystra
Süpper Adam

656 Posts

Posted - 21/07/2003 :  14:24:18  Show Profile  Visit Mystra's Homepage  Edit Reply  Send Mystra an ICQ Message  Reply with Quote  View user's IP address  Delete Reply
Sabah uyandym.. Bilincim kapaly bi ?ekilde kahvemi içerken ösym nin bize tanry tarafyndan yollanan bi ba?ka ceza oldu?una karar verdim... Dersaneyi arayyp internetten bakty?ym yüzdelik dilimimi 2,37 ile çarpyp ku? etmem gerekti?ini ö?rendim... Bu ne ya??? Internetten gördü?üm puany onlar çarpyp yollasaydy oyun mu oynuyolar? Dersane dersane gezilecek bir maraton günü daha... Off OFFFF!!

Go to Top of Page

IronMan
Gölgelerin Gücü!

Ingiltere
4823 Posts

Posted - 21/07/2003 :  14:58:10  Show Profile  Visit IronMan's Homepage  Edit Reply  Send IronMan an ICQ Message  Reply with Quote  View user's IP address  Delete Reply
eet.. oss.. osym. sinav. sonuc. biizzzttt.. (mavi ekran)

Go to Top of Page

Mystra
Süpper Adam

656 Posts

Posted - 21/07/2003 :  18:16:05  Show Profile  Visit Mystra's Homepage  Edit Reply  Send Mystra an ICQ Message  Reply with Quote  View user's IP address  Delete Reply
ben de bi fatal error vercem yakynda ama dur bakalym...

Go to Top of Page

Mystra
Süpper Adam

656 Posts

Posted - 26/07/2003 :  03:33:18  Show Profile  Visit Mystra's Homepage  Edit Reply  Send Mystra an ICQ Message  Reply with Quote  View user's IP address  Delete Reply
Veriyorum:
Artyk geceleri uyuyup gündüzleri uyanmak istiyorummmm
ÜÜüüAAaagghggggGGhhhhhHHhhüüüüÜÜÜüüaaaa...!!

Go to Top of Page

iLLuMiNaTi666
Papilloma of Dick

Korea
1284 Posts

Posted - 04/05/2005 :  23:42:39  Show Profile  Edit Reply  Click to see iLLuMiNaTi666's MSN Messenger address  Reply with Quote  View user's IP address  Delete Reply
4 mayys 2005 saat 23,39...ne güzel bi topac my? hemen hemen 1 yyl önce gitmek zorundaymy? bazylarymyz bazylarymyz kalmalyymy? ya da hiç gidememeliymi? belki de hiçbi?ey topluluu byrakyp gitmek kadar koymamy?tyr insana...sabahlary uyandyymda artyk benim de telefonumda cvpsyz ça?rylar olmuyor sevgilimden ayryldyymdan beri telefonum çalmyyor me?er ondan ba?ka kimse aramyyormu? beni neise vizeler var bari bo? vaktim olmuyor ke?ke bo? vaktim olsa dü?ünüp acy çeksem kendimi kötü aly?kanlyklarymyn kucayna byraksam ne faydasy var ki bu hayatyn sykylmaya ba?ladym iyice ke?ke en büyük toplulu?u byrakyp gidebilsem belqi qiderken zor gelejek arkandan a?layacaklar ama ondan sonra anlayacaklar senin için gitmenin ne kadar iyi oldu?unu...

ke?ke hayat hep ?effaf olsa...

BrotHers Of YlluMinati
Go to Top of Page

InfernalDestiny
Yönetici - Gudubet

Turkiye
915 Posts

Posted - 05/05/2005 :  00:25:46  Show Profile  Visit InfernalDestiny's Homepage  Edit Reply  Send InfernalDestiny an ICQ Message  Click to see InfernalDestiny's MSN Messenger address  Reply with Quote  View user's IP address  Delete Reply
her gün - hergün

serverlarla u?ra?yom her zaman ki gibin..syçyyym böyle i?e.
bok lanet ot osuruk sümüq cart curt

bu kadar...
Go to Top of Page

iLLuMiNaTi666
Papilloma of Dick

Korea
1284 Posts

Posted - 07/05/2005 :  21:22:21  Show Profile  Edit Reply  Click to see iLLuMiNaTi666's MSN Messenger address  Reply with Quote  View user's IP address  Delete Reply
ke?ke ne?eli bi kyz çocu?unun yapty?y gibi sevgili günlük hitabyny yapabilsem giri?lere ama içimden küfürler savurmak herkese yumruklar sallamak geçiyor bazen rüzgara kar?y i?emeye çaly?yyorum herzaman hayatyn kanunlary herkese ayny ?ekilde uygulanyyor ve ben üzerime i?iyorum peki neden bu kanunlar ?ans konusunda da ayny olmuyor neden ezilenler hep ço?unlukta oluyor bugün sabah bi ayakkaby boyayan çocu?u dövüyorlardy nedeni ise boyayym my abi diye sormasyymy? ve karizmatik beyefendiler kendilerine böyle bi hakareti kaldyramamy? ve en fazla 12 ya?ynda ki çocu?a dalmy?lar ve herkez saeyrediyopr kimsenin umrunda de?il neden bu kadar acymasyz bu hayat neden hep parasy olan üstte...

Lanet,LAnet,Lanet

BrotHers Of YlluMinati
Go to Top of Page

iLLuMiNaTi666
Papilloma of Dick

Korea
1284 Posts

Posted - 09/05/2005 :  22:30:49  Show Profile  Edit Reply  Click to see iLLuMiNaTi666's MSN Messenger address  Reply with Quote  View user's IP address  Delete Reply
hasta olmak ne kötü içtiiin sigaralaryn tadyny alamamak yedi?in yeme?in tadyny alamamak valla felaket oluyo gün boyu azap ben yaz günü nasyl kaptym bu hastaly?y anlamadym ki günlük jüm:)neise bak bugün de okula gittim i?te herzaman ki gibi kafeterya ya gidip nescafe içtim ondan sonra da sigara içmeye niyetlendim ama hasta olduuum aklyma geldi tadyny alamady?ym için içmedim günlükcüm i?te bugüm hep hastaydym yaryn görü?ürüs:)

BrotHers Of YlluMinati
Go to Top of Page

scorpion_44
Süpper Adam

Turkiye
970 Posts

Posted - 10/05/2005 :  18:19:59  Show Profile  Visit scorpion_44's Homepage  Edit Reply  Click to see scorpion_44's MSN Messenger address  Reply with Quote  View user's IP address  Delete Reply
quote:
Orjinal Mesajy Postalayan IronMan

eet.. oss.. osym. sinav. sonuc. biizzzttt.. (mavi ekran)

ahhh ahhhhhhhh bir 20 haziran olsada günlü?e geçsem öss yi ösym yide ... diye sevinçle ba?yrsam bu günlerdeki tek dile?im

...ve ?eytan iyinin kötülü?ünden utandy
Go to Top of Page

mousepadlik
Adam Olacak Cocuk

Turkiye
152 Posts

Posted - 11/05/2005 :  10:15:51  Show Profile  Visit mousepadlik's Homepage  Edit Reply  Reply with Quote  View user's IP address  Delete Reply
sabah ko?u?çunun "günaydyn günaydyn günaydyn" sesiyle uyandym sa?a sola baktym siktir hala askerdeyim diye dü?ündüm
gözümü kapadym 5dk daha uyuyayym diye ama tebarek baran (ko?u?çu) kalk hadi ka?valtyya gitcez dedi tam ona ana avrat sövmeye hazyrlanyrken yan yataktaki üzerime yasty?yny fyrlatty
tra? oldum sa?ym solum ye?il kamuflajjjjj
burda nasyl giyindi?inin ne giydi?inin kendine nasyl bakty?ynyn önemi yok... sadece yürümek var... yol var...
ezine-çanakkale ...piyade !!!

wake up, wake up
wake up and look around you
Burasi Türkiye! Burada insanlar kaderlerine terk edilemezler!!!
Go to Top of Page

kutsalmavi
Adam Olacak Cocuk

Turkiye
104 Posts

Posted - 11/05/2005 :  20:47:06  Show Profile  Visit kutsalmavi's Homepage  Edit Reply  Click to see kutsalmavi's MSN Messenger address  Reply with Quote  View user's IP address  Delete Reply
bro?ür da?ytmaktan yazycak mecalim kalmady.hem syrtymda hem kollarymyn arasyndaki rengarenk ka?ytlara bakty?ymda hayatymyn ne kadar siyah beyaz oldu?unu dü?ünmem kötü bir günün ba?langycy oldu.bir de güne?li havanyn dy?aryya çykmamla ya?mur bulutlaryny üstüme üstüme çekmem tuhaf bir durumdu.evlerin önlerinde oturan teyzelerin kafalaryny çevirip o?lum bunlar ne demesi ve beni ba?tan a?a?y süzmesi içimde anlatylamaz kary?yk duygular olu?turdu.bir de apartman kapylaryna byrakty?ym bro?ürlerin ardyndan tam do?rulacakken burnuma ev yemeklerinin kokusunun gelmesi beni daha da kötü bir güne çekti. kollarymda ne mecal kaldy ne de ayaklarymda yürüyecek derman.ama alyca?ym paranyn hayalini kurmak gelece?i kurtaryr,en azyndan yaryny diyerek hayallere daldym..

PleaseDarknessHelpMeToKillMyPain!
Go to Top of Page

iLLuMiNaTi666
Papilloma of Dick

Korea
1284 Posts

Posted - 12/05/2005 :  22:43:18  Show Profile  Edit Reply  Click to see iLLuMiNaTi666's MSN Messenger address  Reply with Quote  View user's IP address  Delete Reply
banyo yapmam gerektiini biliyorum rahatsyz oluyorum ama kendimde o gücü bulamyyorum o kadar kötüyüm ki ünkü maçtan sonra o kadar me?alenin altynda kül dolu saçlarymla yata?a serilip yatmak istiyorum ama syrtymyn acysy beni öldürüyor syrtta patlayan bir jop nasyl acy verir yiyen bilir ama olsun her?eye ra?men 5 atmak çok güzel...mutluyum kirliyim her?eye ra?men bi?eyler benim canymy sykyyor ama bulabilmi? de?ilim bu bi?eylerin ne oldu?unu...

BrotHers Of YlluMinati
Go to Top of Page

angie
Delikanly Ki?i

Turkiye
317 Posts

Posted - 12/05/2005 :  23:32:16  Show Profile  Visit angie's Homepage  Edit Reply  Reply with Quote  View user's IP address  Delete Reply
bu gün son zamanlarymy ya?ady?ym lise hayatymda, son bi serserilik yapim dedim umarym ba?yma bi ?ey gelmez tüh ya acaba yapmasamyydym olsun artyk heralde bi ?ey olmaz,olmaz ya olmaz neyse ii geceler o zmn..
Go to Top of Page

downdowndown
Adam Olacak Cocuk

Turkiye
95 Posts

Posted - 15/05/2005 :  13:51:18  Show Profile  Visit downdowndown's Homepage  Edit Reply  Click to see downdowndown's MSN Messenger address  Reply with Quote  View user's IP address  Delete Reply
bugun sabaha kadar sewystym
Go to Top of Page

Lateralus
Delikanly Ki?i

Ingiltere
459 Posts

Posted - 15/05/2005 :  22:56:31  Show Profile  Visit Lateralus's Homepage  Edit Reply  Click to see Lateralus's MSN Messenger address  Reply with Quote  View user's IP address  Delete Reply
bugun gittim kendime bir gelinlik aldim :) ayni adamla 2. kez evlenicem delimiyim neyim?? :P
Go to Top of Page

IronMan
Gölgelerin Gücü!

Ingiltere
4823 Posts

Posted - 15/05/2005 :  23:16:49  Show Profile  Visit IronMan's Homepage  Edit Reply  Send IronMan an ICQ Message  Reply with Quote  View user's IP address  Delete Reply
bukowski konu$sun o halde

'ayni kadinla iki kez
evlenerek hayatimi mahvettim'demis
William Saroyan.

hayatlarimizi mahvedecek bir seyler
her zaman vardir,
William,
neyin veya kimin
bizi önce
bulduguna
bakar,
mahvolmaya hep
hazirizdir.

mahvolmus hayatlar
olagandir
bilgeler için de
ahmaklar için de.

ancak
o mahvolmus hayat
bizimki oldugunda,
iste o zaman
farkina variriz
intiharlarin,ayyaslarin,hapisane
kuslarinin,uyusturucu müptelalari
ve benzerlerinin.
varolusun
menekseler kadar,
gökkusagi
kasirga
ve
tamtakir
mutfak
dolabi
kadar
olagan
bir
parçasi
olduklarinin.

In nothing I am the essence all, the things in which you exist
Still I am more you couldn't hold, the corpse's biggest feast
My work is black the sin moves as horrific and as cold
I am the horns with golden hooves, the balance of the god
Go to Top of Page

Memento Mori
Vampiria

Turkiye
431 Posts

Posted - 15/05/2005 :  23:30:45  Show Profile  Visit Memento Mori's Homepage  Edit Reply  Click to see Memento Mori's MSN Messenger address  Reply with Quote  View user's IP address  Delete Reply
bugün yine her zamanki gibi ev aradym pehh..

there will be time,there will be time
to prepare the faces that you will meet
Go to Top of Page

scorpion_44
Süpper Adam

Turkiye
970 Posts

Posted - 20/05/2005 :  19:43:40  Show Profile  Visit scorpion_44's Homepage  Edit Reply  Click to see scorpion_44's MSN Messenger address  Reply with Quote  View user's IP address  Delete Reply
bugün itgibi ders çaly?tym yumurta dayandy öss yüzünden

...ve ?eytan iyinin kötülü?ünden utandy
Go to Top of Page

Memento Mori
Vampiria

Turkiye
431 Posts

Posted - 23/05/2005 :  20:37:22  Show Profile  Visit Memento Mori's Homepage  Edit Reply  Click to see Memento Mori's MSN Messenger address  Reply with Quote  View user's IP address  Delete Reply
oldu be sonunda ehuheh:D

there will be time,there will be time
to prepare the faces that you will meet
Go to Top of Page

iLLuMiNaTi666
Papilloma of Dick

Korea
1284 Posts

Posted - 26/05/2005 :  23:52:28  Show Profile  Edit Reply  Click to see iLLuMiNaTi666's MSN Messenger address  Reply with Quote  View user's IP address  Delete Reply
bugün hayatymda olmadyyym kadar mutlu oldum bir karadul gördüm ve artyk o benim hauahuahauah artyk benim bir karadulum var 50 dolar verdim ama de?di do?rusu...bilmeyenler için karadul...http://www.bilkent.edu.tr/~bilheal/aykonu/July2002/zehirlenme.htm bakabilirler....

BrotHers Of YlluMinati
Go to Top of Page
Page: of 12  Topic Next Topic   Lock Topic Edit Topic Delete Topic New Topic Reply to Topic
Next Page
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Bira Darkzine - Birahane © Bira Darkzine 2001 - 2010 Go To Top Of Page
Bu sayfalar 0,16 saniyede üretilmiştir.
Facebook Google Yahoo