Arama:

Unirock Open Air 2010 Festival Kritiği

Bu kadar niye bekledin de yazmadın demeyin. Şoku atlatıp kendimize gelene kadar, yaz sıcağının etkisinden kurtulana kadar çok uğraştık !!! Fazla uzatm

Death Feast Open Air 2010 Festivali Kritiği – 2. Kısım

Death Feast Open Air 2010 Festival Kritiği 2. Kısım

Kahvaltı da çay yerine kahve içmenin bünyemizde hüzün/sinir etkisi yaptığı bir sabahın ardı

Massive Attack Konserine İki Davetiye

13 Temmuz 2010'da İstanbul Kuruçeşme Arenada gerçekleşecek Massive Attack konserine iki davetiye veriyoruz..

Davetiye çekilişine katılmanız iç

25-27 Haziran 2010 Sonisphere Festival Kritiği

Herkes iş anlaşmasını maaşa, sigortaya vb durumlara göre yapar; fakat bazı çatlaklar vardır ki festivale gitmek üzere anlaşır patronuyla. Bu yaz Kabak

Belphegor Röportajı

Müziklerini beğeniyle dinlediğim, ve her zaman sağlam albümlere imza atan Belphegor'a  Türkiye'ye gelmeden önce "ne haber lan" Helmu

Dio İçin Ne Dediler?

Bugün benim kalbim kırıldı. Ronnie 16 Mayıs sabah 7:45'te hayata gözlerini yumdu. O henüz hayattayken bir çok dost ve aile fertlerimiz özel olarak

30 Nisan 2010 Full Metal Nights 7 (Quo Vadis, Seth.Ect, G.O.E., Baht) Konser Kritiği

Konserleri tek başına, az alkolle izlemek daha ayrıntılı bir şölen sunsa da yorum yapmadan sus pus izlemek, ses sistemine/teknisyenine o an sövememek

28 Nisan 2010 Profestival Konser Kritiği

Alt grupları dinlemek istediğimden 17.00de başlayacak deathstarsa yetişmek için 15.30 gibi yola koyuldum, lakin güzide Ankaramızın güzide trafiği ( ta

28 Nisan 2010 Profestival Konser Kritiği

Profestival Konser Kritiği

Eğer Barcelona-Inter maçını izlemeyipte bu konsere gittiysem sebebi arkadaşım askerken söz vermiş olmamdır. Müstakb

Episode 13 Londra Konseri Kritiği

Londra'da bahar başka güzel!

Tarih 23 Nisan 2010, güneşli bir Londra öğleden sonrası. Hava sıcak mı sıcak, nereden baksan 20 derece var.. Eyjaf

Bira Darkzine - Birahane
Home | Profile | Register | Active Topics | Members | Search | FAQ | Sitemap | RSS
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password? | Admin Options

All Forums
 Hayati Zımbırtılar
 Guncel Olaylar
 referanduma ne diyorsunuz?
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Next Page

referanduma ne diyorsunuz?

Author  Topic Next Topic
Page: of 2 Lock Topic Edit Topic Delete Topic New Topic Reply to Topic

sathanss
Süpper Adam

Afghanistan
554 Posts

Posted - 21/07/2010 :  20:27:22  Show Profile  Edit Topic  Reply with Quote  View user's IP address  Delete Topic
referandum da :Anayasa kabul edilirse anayasa mahkemesi üyelerini meclis yani akp
seçecek! Hsyk üyelerini Abd.Gül seçecek! Milletvekilliği düşürülmesi
kalkacak.Terör suçu işlese bile! Ve sıkı durun son zamanlarda bu konuda
mağdur olanlar başvurup milletvekilliğini geri alabilecek.Yani... apo
canisiyle elele resimleri olan Ahmet Türk ve Aysel Tuğluk meclise geri
gelecek ve 7 aylık maaşlarını devletten alacak! HEPSİ İÇİN HAYIR

SİZİN YANITINIZ NE OLUR SAYGIDEĞER BİRA AHALİSİ ??

dünya ölüyor..Bu duruma seyirci kalma! Katillerinden biri olma... www.bilinclihippiler.com

Qui-Gon
Eldorado Kaymakamy

Turkiye
775 Posts

Posted - 21/07/2010 :  20:33:06  Show Profile  Edit Reply  Reply with Quote  View user's IP address  Delete Reply
tayyip dün ağlamış çok duygusalmış
kararsız kaldım ayol

Brutal Diyarlaryn Gönül Dostu...
Go to Top of Page

mendebur
Adam Olacak Cocuk

Turkiye
126 Posts

Posted - 21/07/2010 :  21:28:17  Show Profile  Visit mendebur's Homepage  Edit Reply  Reply with Quote  View user's IP address  Delete Reply
gönül isterki herkes hayır desin eşşeğin seyini alsınlar ama her şey istediğimiz gibi olmuyor malum.evet denirsede artık birileri münasip yerlerine kına yakarlar.türk tarihini cok iyi bildiğimi iddaa edemem lakin bi devlet yaptığı şeyi kendi cıkarlarına göre değilde gelecektekileride düşünerek yapsın.ki bugüne kadarda az cok aksaklıklar yaşansada bu olacak olan facia etkileri yaratacaktır.eski tarihine milletine sahip cıkan türkler şimdilerde 3 kilo una makarnaya tav olmakta.ne diyelim hakkımızda hayırlısı...
Go to Top of Page

IronMan
Gölgelerin Gücü!

Ingiltere
4823 Posts

Posted - 22/07/2010 :  12:40:45  Show Profile  Visit IronMan's Homepage  Edit Reply  Send IronMan an ICQ Message  Reply with Quote  View user's IP address  Delete Reply
benim cevabim en tepede yaziyor

In nothing I am the essence all, the things in which you exist
Still I am more you couldn't hold, the corpse's biggest feast
My work is black the sin moves as horrific and as cold
I am the horns with golden hooves, the balance of the god
Go to Top of Page

drunkking
Süpper Adam

Turkiye
595 Posts

Posted - 22/07/2010 :  17:12:55  Show Profile  Visit drunkking's Homepage  Edit Reply  Click to see drunkking's MSN Messenger address  Reply with Quote  View user's IP address  Delete Reply
Bu yasa ve referandum hakkında düşündüklerimi buraya yazmaya çekiniyorum evde çoluk çocuk bekliyo neme lazım :P Ama özgür değil dedikleri mevcut anayasa varkende herşeyi özgürce konuşuyoduk sonra 2007 seçiminden sonra silivride bir ceza evi yaptılar f tipi tam konuşacam aklıma orası geliyo bide bu yasa geçerse konuşmak isteyenleri önce bu ceza evini gezdirip sonra konuşturacak olurlarsa diye düşünmeden edemiyorum allah korusun :P:P
İşte hali hazırdaki ana yasadan vatandaşın bi şikayeti yoktuda sanırım bölücüler ve gericilere efendime söyliim Atatürk sevmiyorum Hümeyni seviyorum Ben mehmetcik sevmiyorum Hamascı seviyorum diyenlere yetmiyo olabilirmi olmaya bilirmi ben bilmiyom çünkü içeriğini bilmiyorum zaten içeriğini anlatan yok 12 eylülle hesaplaşcaz diyolar mektup okuyolar bende anlamıyorum bana bukadar duygu yüklemesi yapılırsa olaya ilgimi kaybediyorum neyapıyım :D:D

Zeki insan kendini aptalmy? gibi gösterebilir bunun tersini yapabilmekse çok zordur..

Edited by - drunkking on 22/07/2010 17:14:28
Go to Top of Page

black666
Adam Olacak Cocuk

Turkiye
126 Posts

Posted - 22/07/2010 :  21:44:57  Show Profile  Edit Reply  Reply with Quote  View user's IP address  Delete Reply
hayııııırrrrrrrrrr !!!

enjoy the silence

Go to Top of Page

rubyzine
Adam Olacak Cocuk

Turkiye
88 Posts

Posted - 23/07/2010 :  01:56:54  Show Profile  Edit Reply  Reply with Quote  View user's IP address  Delete Reply
Sosyal Demokrat geçinen aşırı liberal .ötverenler, döndüler dolandılar AKP'yi hiç kimsenin hiç bir zaman olamadığı güçlü bir sol parti gibi gösterme yarışını girdiler. Aslında bu sollllcular her dönemde böyle idi. O koca .ötlülerin bir çoğunun .ötü zamanın hiç bir kertesinde zora girmemiş, fakat şimdilerde isveçte, norveçte, türlü iskandinav, slav memleketlerinde ipleri her gerildiğinde demagoji komedyası oynayan kuklalar gibiler. Ağızlarında yalandan başka birşey yok. Halbuki biraz tarihi kurcala bak hepsi gebeşin önde gideni. Hepsi paraya tapar durumda. He ipin diğer ucu amerika, fethullah hodja efendi hazretleri falan filan. Sorsan bu solcuların hepsi allahsızdır, hiçbiri savsataya cennete cehenneme tamah etmez, materyalizm der bilim der. nitekim ölmeye doğru ışık yolunda canlarını vakfederler, bu anlamda da birer vakıf abi/abla dırlar. ah ışık, o güzel ışık...

anayasanın AKP tarafından değiştirilmesine hayır!

Ne AKP, ne CHP ne de diğer partiler, hiç birisi hiç bir surette tarafsız değil. Bunlar toplum için özgürlük, demokrasi değil kendileri için daha fazla fethedilmiş kale peşindeler.

BİZ ÖZGÜR, SOSYAL DEMOKRAT, SEKÜLER, EŞİTLİKÇİ, İNSAN ODAKLI bir anayasa istiyoruz. Bunu AKP sağlayamaz...

allehelgens dod i helveds rike...

Edited by - rubyzine on 23/07/2010 01:58:24
Go to Top of Page

InfernalDestiny
Yönetici - Gudubet

Turkiye
915 Posts

Posted - 26/07/2010 :  09:40:07  Show Profile  Visit InfernalDestiny's Homepage  Edit Reply  Send InfernalDestiny an ICQ Message  Click to see InfernalDestiny's MSN Messenger address  Reply with Quote  View user's IP address  Delete Reply
ben ewet diyecegim

Shamanic Dreams
Go to Top of Page

IronMan
Gölgelerin Gücü!

Ingiltere
4823 Posts

Posted - 26/07/2010 :  18:49:47  Show Profile  Visit IronMan's Homepage  Edit Reply  Send IronMan an ICQ Message  Reply with Quote  View user's IP address  Delete Reply
dallamalarin oyu sayilmiyor
eskiden baskalari yerdi, simdi bizimkiler yesin diyenlerin oyu da sayilmiyor
rte`nin icraatlarini devlet bahceli sanki cok iyi bi adam seklinde savunanlarin oyu hic sayilmiyor

Go to Top of Page

InfernalDestiny
Yönetici - Gudubet

Turkiye
915 Posts

Posted - 27/07/2010 :  09:52:58  Show Profile  Visit InfernalDestiny's Homepage  Edit Reply  Send InfernalDestiny an ICQ Message  Click to see InfernalDestiny's MSN Messenger address  Reply with Quote  View user's IP address  Delete Reply
insanların kendi literatürleri vardır. birde dünyanın ve çoğunluğun kabul ettiği litaratürler vardır.
benim evetim kendi literatürüm de evet ve zannediyorum ki bu referandum dan yani halk oylamasından çıkacak sonuçta evet olacak o da çoğunluk literatürü olacak bakalım o zaman ne olecek. burn burn burn diyorum :D ayrica da evet. yukari da ki bannera da karşıyım.o da burn sün.

Shamanic Dreams
Go to Top of Page

IronMan
Gölgelerin Gücü!

Ingiltere
4823 Posts

Posted - 27/07/2010 :  14:23:50  Show Profile  Visit IronMan's Homepage  Edit Reply  Send IronMan an ICQ Message  Reply with Quote  View user's IP address  Delete Reply
literatur`un kelime anlami edebiyat demektir, bosuna martaval okuma

Go to Top of Page

Gorefest
Adam Olacak Cocuk

78 Posts

Posted - 04/08/2010 :  16:17:28  Show Profile  Visit Gorefest's Homepage  Edit Reply  Send Gorefest an ICQ Message  Click to see Gorefest's MSN Messenger address  Reply with Quote  View user's IP address  Delete Reply
milleti çok güzel uyutup çok güzel galyana getiriyolar meydanda ve üzgünüm ki çoğunluk evet diyecektir.
Sırada ki yeni projede çocuk katilinin milletvekili olması var buda 5 sene içinde gerçekleşir gördüklerinize inanamıyacaksınız.
biz nasıl bu kadar mal bi millet olduk ya
Go to Top of Page

destinova
Delikanly Ki?i

Turkiye
268 Posts

Posted - 10/08/2010 :  13:27:58  Show Profile  Visit destinova's Homepage  Edit Reply  Reply with Quote  View user's IP address  Delete Reply
TABİKİ EVET ÇÜNKÜ BU YASA ÖZGÜRLÜKLERİ SAVUNAN Bİ YASA YOK ANAYASA MAHKEMESİ ÜYELERİNİ AKP SEÇİYOMUŞ YOK HSYK ÜYELERİNİ ABDULLAH GÜL SEÇYOMUŞ KARDEŞİM BIRAKIN BU İŞLERİ BU BİR REFERANDUM OYLAMASI GENEL SEÇİMDE DEĞİLİZ ÖN YARGILARINIZDAN SIYRILIN BİRAZ MİLLET UYUYO DİYOSUNUZ ESAS SİZ UYUYOSUNUZ (ANAYASA MAHKEMSİ ELLERİNE GEÇECEK DİYOSUNUZ ŞAHSEN BEN HİÇ Bİ PARTİYE SEMAPATİSİ OLAN BİRİSİ DEĞİLİM AMA ARKADAŞLAR ALLAH AŞKINA ANAYASAMAHKEMESİ ŞİMDİ KİMİN ARKABAHÇESİ YAPMAYIN!)'Milletvekilliği düşürülmesi
kalkacak.Terör suçu işlese bile! Ve sıkı durun son zamanlarda bu konuda
mağdur olanlar başvurup milletvekilliğini geri alabilecek.Yani... apo
canisiyle elele resimleri olan Ahmet Türk ve Aysel Tuğluk meclise geri
gelecek ve 7 aylık maaşlarını devletten alacak!ARKADAŞIM NERENDEN UYDURUYOSUN BUNLARI YOK BYLE MADDE OYLAMADA.

This is not Gravity
This Earth sucks
Go to Top of Page

devil 666
Süpper Adam

Turkiye
607 Posts

Posted - 11/08/2010 :  02:56:13  Show Profile  Edit Reply  Click to see devil 666's MSN Messenger address  Reply with Quote  View user's IP address  Delete Reply
açık ve net: HAYIR!

http://www.facebook.com/home.php?#!/umutcangun
Go to Top of Page

IronMan
Gölgelerin Gücü!

Ingiltere
4823 Posts

Posted - 14/08/2010 :  13:09:03  Show Profile  Visit IronMan's Homepage  Edit Reply  Send IronMan an ICQ Message  Reply with Quote  View user's IP address  Delete Reply
evet diyecek olanlar okuma ozurlusu olduklari gibi, dusunme ozurlusu de sanirim.
mahkeme uyelerinin tamamini bir parti sececek diyoruz, birakin bu isleri diyor dallamanin teki. sen birak o halde. memnunsan diktatorluk altinda yasamaya, git, akp istanbul ilbaskanliginda calis, cunku orada calisip akp`nin tum icraatlarinin ne kadar guzel oldugunu savunan bi dallama taniyorum.
Anayasa mahkemesi kimsenin arka bahcesi degildir, Anayasa mahkemesi Anayasanin arka bahcesidir. Eger bunu kabullenemiyorsan o halde yapacak yine birsey yok. Ayrica, mahkemenin baskaninin akp tarafindan atanmis oldugunu da unutma. ha, isinize gelince gormezsiniz tabii..

bu degisikliklerde ozgurlukleri savunan bir tane madde bulsana, pardon, akpli olmayanlarin ozgurluklerini savunan bir madde...

Go to Top of Page

destinova
Delikanly Ki?i

Turkiye
268 Posts

Posted - 15/08/2010 :  17:54:32  Show Profile  Visit destinova's Homepage  Edit Reply  Reply with Quote  View user's IP address  Delete Reply
bi defa insanlara hakaret etmeden ve terbiyeli bir şekilde konusmaya davet ediyorum seni ironman.yazında sürekli siz siz diye bahsetmişsin biz kim? insanları referanduma evet diyecek diye bir sınıfa sokmaya çalışıyorsun hayır ben akp taraftarı biri değilim biliyorum anayasa mahkemesini başkanını kimin atadığını ,ee kardeşim karşındakini görmezlikten gelmekle suçlarken (ki böyle bişey yok anayasa mahkemesi başkanı akp taraftarı olabilir veya öyledir ben bunu kabul ediyorum ve yanlış olduğunuda söylüyorum)nasıl olurda anayasa mahkemesi anayasa mahkemesinin arka bahçesi dersin, bu nasıl bi çelişkidir.Herkez bu ülkenin vatandaşı eğer referandumun sonuçları iyi olacaksa bu herkez için iyi kötü olacaksa da herkez için kötü olur, akpli olanlar veya olmayanlar için ayrı sonuç doğurmayacaktır(bu referandum için).Mahkeme üyelerinin tamamını bir parti seçecek demişsin'Halen 11 asıl 4 yedek üyeli Anayasa Mahkemesi, 17 asıl üyeden oluşacak. TBMM, 2 üyeyi, Sayıştay Genel Kurulunun gösterdiği 3#8242;er aday arasından, 1 üyeyi ise baro başkanlarının avukatlar arasından göstereceği 3 aday arasından gizli oyla seçecek.

Cumhurbaşkanı, 3 üyeyi Yargıtay, 2 üyeyi Danıştay, 1 üyeyi Askeri Yargıtay, 1 üyeyi Askeri Yüksek İdare Mahkemesince gösterilecek 3#8242;er aday içinden; en az ikisi hukukçu olmak üzere 3 üyeyi ise YÖK’ün kendi üyesi olmayan yüksek öğretim kurumları öğretim üyeleri arasından göstereceği 3#8242;er aday içinden seçecek. Cumhurbaşkanı, 4 üyeyi de üst kademe yöneticileri, serbest avukatlar, 1. sınıf hakim ve savcılar ile en az 5 yıl raportörlük yapmış Anayasa Mahkemesi raportörleri arasından belirleyecek.' ayrıca HSYK daki değişiklerde'HSYK’nın halen 7 olan üye sayısı 22#8242;e, 5 olan yedek üye sayısı ise 12#8242;a çıkarılacak. HSYK, 3 daire halinde çalışacak.

HSYK’nın Başkanı, Adalet Bakanı olmaya devam edecek. Adalet Bakanlığı Müsteşarının Kurulda yer alması uygulaması da sürecek.

Kurulun, 4 asıl üyesi, yüksek öğretim kurumlarının hukuk, iktisat ve siyasal bilimler dallarında görev yapan öğretim üyeleri, üst kademe yöneticileri ile avukatlar arasından Cumhurbaşkanınca; 3 asıl ve 3 yedek üyesi, Yargıtay üyeleri arasından Yargıtay Genel Kurulunca; 2 asıl ve 2 yedek üyesi, Danıştay üyeleri arasından Danıştay Genel Kurulunca; 1 asıl ve 1 yedek üyesi, Türkiye Adalet Akademisi Genel Kurulunca kendi üyeleri arasından; 7 asıl ve 4 yedek üyesi, birinci sınıf olup, birinci sınıfa ayrılmayı gerektiren nitelikleri yitirmemiş adli yargı hakim ve savcıları arasından adli yargı hakim ve savcılarınca; 3 asıl ve 2 yedek üyesi idari yargı hakim ve savcıları arasından idari yargı hakim ve savcılarınca dört yıl için seçilecek. Süresi biten üyeler yeniden seçilebilecek.
Kurul üyeliği seçimi, üyelerin görev süresinin dolmasından önceki 60 gün içinde yapılacak.
Kurulun ”meslekten çıkarma” cezasına ilişkin kararlarına itiraz yolu getirilecek. Kurulun diğer kararlarına karşı yargı mercilerine başvurulamayacak.
HSYK’nın mevcut asıl ve yedek üyelerinin görevleri, seçildikleri sürenin sonuna kadar devam edecek. 'görüldüğü gibi iki maddedede üye sayıları artırılıyor.Ben burda bir siyasi partinin üyeleri seçtiğini göremiyorum.
Ayrıca bana özgürlükerli savunan bir madde bulsana demişsin, sana geçici 15. maddenin kaldırılmasını bu sayede 12 eylüldeki milli güvenlik konseyi üyeleri yargılanacak.eşitlikle ilgili olarak;
Kadın-erkek eşitliği konusunda alınacak tedbirler, Anayasanın eşitlik ilkesine aykırı olarak yorumlanamayacak. Çocuklar, yaşlılar ve özürlüler ile harp ve vazife şehitlerinin dul ve yetimleri ile malul ve gaziler için alınacak tedbirler eşitlik ilkesine aykırı sayılmayacak,bunun dışında herkes kişisel verilerin korunmasını talep etme hakkında sahip olacak,YAŞ kararları yargıya açılacak;yani bir asker ordundan ihraç edildiği zaman artık hak arayabilecek.Aynı iş kolunda birden fazla sendikaya üye olunabilecek. Memurlara ve diğer kamu görevlilerine toplu sözleşme yapma hakkı tanınacak.Greve katılan işçilerin ve sendikanın kasıtlı veya kusurlu hareketleri sonucu grev uygulanan iş yerinde neden oldukları maddi zarardan sendika sorumlu tutulamayacak. Siyasi amaçlı grev ve lokavt, dayanışma grevi ve lokavtı, genel grev ve lokavt, iş yeri işgali, iş yavaşlatma, verim düşürme ve diğer direnişlere ilişkin yasaklar kaldırılacak.Son olarak ta askere sivil yargı yolu açılacak.Ha yapacağaz değipte yapılmayanlar yok mu çok, mesela dokunulmazlıklar.Her parti seçim turlarında konuşmalarında dokunulmazlıkları kaldıracağız der.Bunu akp de dedi ama başbabakan seçilip aradan 1 yıl geçtikten sonra şu an için gündemimizde böyle bir konu yok denildi.Tabi ki sonderece yanlış birşey sonuçta halk kandırılmış oluyor.Bu konununda bi an önce değerlendirilmesi lazım. Benim bulabildiklerim bu kadar tabiki bu senin görüşün burda yazılanların hiçbirine katılmayabilirsin ama lütfen hakaret etmeden yorum yaz.Son olarak yine tekrar ediyorum ben hiç bir siyasi partiye sempati duymayan biriyim hepsinin yanlışları var ,doğruları var fakat bu öss sınavı değil yanlışlar doğruları götürsün(götüren de olur tabiki)bence önyargılardan sıyrılarak düşünülmeli.

This is not Gravity
This Earth sucks
Go to Top of Page

IronMan
Gölgelerin Gücü!

Ingiltere
4823 Posts

Posted - 16/08/2010 :  15:10:20  Show Profile  Visit IronMan's Homepage  Edit Reply  Send IronMan an ICQ Message  Reply with Quote  View user's IP address  Delete Reply
harbiden beyninizi yikamislar sizin
baska bi aciklamasi olamaz

birincisi, 12 eylulcu hic kimsenin yargilanma ihtimali yok, cunku hepsi gecmise donuk olarak affedilmistir. yani bir kez affedildikten sonra "biz simdi sizi yargilayacagiz" diyemezsin, iste hepinizin tongaya dustugu olay bu.

eger hakaret edilmemesini istiyorsan copy paste yaparak degil, bildigini yazarak gel ortama..

Go to Top of Page

destinova
Delikanly Ki?i

Turkiye
268 Posts

Posted - 16/08/2010 :  18:07:58  Show Profile  Visit destinova's Homepage  Edit Reply  Reply with Quote  View user's IP address  Delete Reply
kopyala yapıştır yaptım bazı yerleri(madde içeriklerini ayrıca kalavyedemi yazsaydım) evet ne var bunda anlamadım laf mı yarıştırıyoruz burada,bilgi paylaşıyoruz.tamam sen kendince haklısın ben kendimce haklıyım,tartışmanın sonu yok.

This is not Gravity
This Earth sucks
Go to Top of Page

IronMan
Gölgelerin Gücü!

Ingiltere
4823 Posts

Posted - 17/08/2010 :  19:12:08  Show Profile  Visit IronMan's Homepage  Edit Reply  Send IronMan an ICQ Message  Reply with Quote  View user's IP address  Delete Reply
ehh
o halde bende baskalarinin dusuncelerini alir yapistiririm
sonra birsey biliyormus gibi yaparim
sorununuzda bu zaten
bir sey bilmiyorsunuz, size iyi bu maddeler diyorlar, siz de evet, iyi diyorsunuz.

Go to Top of Page

destinova
Delikanly Ki?i

Turkiye
268 Posts

Posted - 18/08/2010 :  14:34:42  Show Profile  Visit destinova's Homepage  Edit Reply  Reply with Quote  View user's IP address  Delete Reply
ya kardeşim burda hangisi başkasının düşüncesi yaw anayasa maddelerini kop yapıştır yaptım diyorum neden anlamak istemiyosun hala.Bu madde kimin düşüncesi veya yorum mu ki ben başkasının düşüncesini yazmışım oraya , bu anayasa maddesi bunu kop yapıştır yapmadan nası yazmamı bekliyosun buraya 'Cumhurbaşkanı, 3 üyeyi Yargıtay, 2 üyeyi Danıştay, 1 üyeyi Askeri Yargıtay, 1 üyeyi Askeri Yüksek İdare Mahkemesince gösterilecek 3;er aday içinden; en az ikisi hukukçu olmak üzere 3 üyeyi ise YÖK’ün kendi üyesi olmayan yüksek öğretim kurumları öğretim üyeleri arasından göstereceği 3;er aday içinden seçecek. Cumhurbaşkanı, 4 üyeyi de üst kademe yöneticileri, serbest avukatlar, 1. sınıf hakim ve savcılar ile en az 5 yıl raportörlük yapmış Anayasa Mahkemesi raportörleri arasından belirleyecek.' ayrıca HSYK daki değişiklerde'HSYK’nın halen 7 olan üye sayısı 22;e, 5 olan yedek üye sayısı ise 12'a çıkarılacak. HSYK, 3 daire halinde çalışacak.'Ama anladım yani senin amacın mantıklıca tartışmak değil kendince lafı çevirip karşıdakini suçluyosun sürekli o yüzden bu son cevabım bi daha yazmıyacam buraya.

This is not Gravity
This Earth sucks
Go to Top of Page

drunkking
Süpper Adam

Turkiye
595 Posts

Posted - 18/08/2010 :  17:16:11  Show Profile  Visit drunkking's Homepage  Edit Reply  Click to see drunkking's MSN Messenger address  Reply with Quote  View user's IP address  Delete Reply

Çarşı, 12 Eylülde düzenlenecek referandumla ilgili görüşlerini açıkladı ve anayasa değişikliğine nayır dedi.
12 Eylül'de düzenlenecek referandumla ilgili taraftar grupları da tek tek renklerini belli edecek açıklamalar yapmaya başladı. Beşiktaş Çarşı grubu yaptığı açıklamada, ''hayır demek yetmez, nayır ulan nayır'' dedi. İşte o açıklama:

"Bugün, Çarşı olarak duruşumuzun neden ve sonuçlarını açıklamak üzere burada bulunuyoruz. Gençliğimizi 12 Eylül cuntasıyla çalan zihniyetin devamı olan; hayatımızı dayatılan yasaklar, baskılar, zulümler ve işkencelerle karartarak, emperyalizmin hedeflediği şekilde iktidara gelenler yeni bir tiranlık kurmak ve Türkiye Cumhuriyeti’nin yapı taşlarını parçalamak için, “evet” dememizi istiyor…“Kel Hasan – Hasan Kel” arasında fark yaratarak yoksul halk kitlelerine; makarna, kömür ve boş umutlar dağıtarak iktidardaki süreçlerini palazlanarak geçirenler, “evet” dememizi istiyor

İŞBİRLİKÇİ YÖNETİME ''HAYIR''

YÖK’ü kaldıracağız diyerek iktidar olanlar, kendi YÜK’lerini yaratmanın hazzıyla, “evet” dememizi istiyor… Memura “grevli, toplu iş sözleşmeli grev hakkı” vaat edenler, memuru kapı-kulu yapma gayesiyle alel-acele hukuksuz atamalarla kendi kadro katarlarını yaratanlar, “evet” dememizi istiyor… Cennet yurdumuzda var olan doğal enerjileri; rüzgârı, güneşi adil ve verimli kullanmak varken, devasa tahribatı bilinen nükleer enerjiyi ve onun batmakta olan çok-uluslu nükleer santral şirketlerini rantçı teşviklerle palazlayan, HES ile doğal hayatı tahrip eden projeleriyle yaşamımızı zindan edenler, “evet” dememizi istiyor…

2002 öncesi, tarım ve hayvancılık ülkesi konumunda olan yurdumuzun dünya pazarında söz sahibi olması için yeni projeler yaratmak varken; “fındık piyasasını işbirlikçi yöntemlerle İtalyanlara, şekeri ve pamuğu İngilizlere, hububatı Amerikalılara, hayvancılığı ise Siyonistlerle işbirliği yapan araplara” devredenler, “evet” dememizi istiyor…Bir türlü doymak bilmeyen iktidar hırsıyla her yere her şeye egemen olma hissi ve kirli planlarıyla sivil toplum kuruluşlarında, spor kulüplerinde hatta köy ve mahalle derneklerinde söz ve yetki sahibi olmak ve emperyalizme daha şirin görünmek için halkımızı ikram etmekisteyenler, “evet” dememizi istiyor… Bilimsel özerk eğitim yerine daha bilinçsiz kitleler yaratmak adına; eğitim ve öğretim sistemini tarumar ederek, cumhuriyet okullarına medrese sistemini getirmek isteyenler, “evet” dememizi istiyor…

ÇARŞI, TOPLUMUN VİCDANI OLMAYA ÇALIŞIYOR

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ve onun değerlerine dil uzatanlar, “evet” dememizi istiyor…Şimdi bize dayatılan iki seçenek var:ya 12 Eylül cunta anayasasına sözde, “hayır” ya da banayasaya, “evet” …Her ikisi de emperyalist işbirlikçilere onay anlamı taşıdığından, bizler hayır diyoruz! Çarşı olarak; bugüne kadar içimizdeki Beşiktaş, yurt ve halk sevgisini tribünlerden sokaklara taşıy**** toplumun vicdanı olmaya çalıştık. Bu zamana kadar karşılıksız bir sevdanın mücadelesini verdik ve bedellerini ödedik, hiçbir vakit de bundan imtina etmedik. Çarşı olarak; 12 Eylül cuntasının devamı olan 1982 anayasasına “Hayır” derken, 12 Eylül cunta anayasasının perçinlenmesini sağlayacak referandum sürecinde, Türkiye Cumhuriyeti’nin değişmez ilkelerini değiştirip emperyalizme sunanlara da bir çift sözümüz var:

size de; hayır ulan!
belagat yok!
feragat yok!
çarşı var!
ama hayır demek yetmez!
nayır ulan nayır!"
http://www.bozkurtsesi.com/haber_detay.asp?haberID=1643

Zeki insan kendini aptalmy? gibi gösterebilir bunun tersini yapabilmekse çok zordur..

Go to Top of Page

kingofkill
Süpper Adam

Turkiye
581 Posts

Posted - 20/08/2010 :  17:20:33  Show Profile  Edit Reply  Reply with Quote  View user's IP address  Delete Reply
anayasayı akp nin değiştirmesine karşıyız denilmesi mantıklı bü düşünce değil bence , sonuçda türkiyede halkı en çok temsil eden partidir akp
bende evet oyu kullanacam, sonucda hayır demenin mevcut duruma bi katkısı yok, evet diyerek en azından bir kaç madde düzelsin.

metal trashing mad
Go to Top of Page

IronMan
Gölgelerin Gücü!

Ingiltere
4823 Posts

Posted - 20/08/2010 :  19:48:29  Show Profile  Visit IronMan's Homepage  Edit Reply  Send IronMan an ICQ Message  Reply with Quote  View user's IP address  Delete Reply
Evet diyerek pkk ile anlaşma masasına oturanlara verdiğiniz destekten ötürü teröristler çok memnun olacaktır..

akp+pkk+bdp elele..

Go to Top of Page

rubyzine
Adam Olacak Cocuk

Turkiye
88 Posts

Posted - 20/08/2010 :  23:00:36  Show Profile  Edit Reply  Reply with Quote  View user's IP address  Delete Reply
"evet" demek suretiyle hoca efendinin ve yekün irtica avanesinin kolaylıkla uzanamadığı son kaleleride uzun vadede anahtar teslim hale getireceksiniz.

"evet" demek suretiyle statüko ve faşizmin sonunun geleceğini, 12 eylül cunta anayasasından kurtulacağınızı düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Yeni anayasanın eskisinden tek farkı, eski baskı unsurlarının din ve ahlakçılık giydirilerek biraz irtica maskesiyle dini bütünleri de kapsayacak şekilde daha yutulur hale getirilmesidir. Kısaca devletin her zamanki sığ tutumu devam edecek.

"evet" demek suretiyle, avrupa birliğinin resmi katılım belgerinde yazanların dışında hiç bir formüle imza atmamış bu über yiyici din tayfasının daha fazla yemlenmesini sağlayacaksınız.

"evet" demek suretiyle, çözüm sunma bahanesiyle "ümmetçiliği" birincil hedef gören zihniyete ülkeyi bölerken destek çıkmış olacaksınız.

"evet" demek suretiyle, ilerici, seküler, demokrasi beklentilerimizi bir kaç sene daha ertelememize neden olacak uygulamaları ilgili partinin daha rahat yürürlüğe koyabilmesine seyirci kalacaksınız.

allehelgens dod i helveds rike...
Go to Top of Page

IronMan
Gölgelerin Gücü!

Ingiltere
4823 Posts

Posted - 22/08/2010 :  20:48:18  Show Profile  Visit IronMan's Homepage  Edit Reply  Send IronMan an ICQ Message  Reply with Quote  View user's IP address  Delete Reply
evet diyen sevgili kardeşlerim güneydoğu şehirlerinde ayaklanma provası yapan, kamu kurum ve kuruluşlarına saldıran, pkk propagandası yapan eşkıyalara dokunmayıp şehit cenazesinde kahrolsun akp diye bağıran herkesi içeri alan zihniyeti ödüllendirilecektir..

Go to Top of Page

rubyzine
Adam Olacak Cocuk

Turkiye
88 Posts

Posted - 24/08/2010 :  02:04:59  Show Profile  Edit Reply  Reply with Quote  View user's IP address  Delete Reply
Ulan küllim "evet" çıkacak. Hatta dur yüzdeye vurayım %69 EVET diyecek bu millet. Çünkü biz evrimini tamamlayamamış bir gerizekalılar topluluğuyuz. 700 senede bir bi devlet adamı gelir elimize özgürlüğü bahşeder, adam ölüp gider biz 80. seneye varmadan kendi elimizle boynumuza zincir vurur ucunuda yavşaklara veririz. Niye? Gerizekalıyız çünkü.

Ondandır ki bu millete pazarcı ağzıyla konuşan adam lazım, başka birşey değil. Bu millete bu adamlar, bu adamların yaptıkları müstehaktır ve az bile gelir. Bu millet bu din yobazlarından, bu telli baba zihniyetinden kurtulmak istemediği sürece herşeye müstehaktır. Duble yol yapmış, trenleri hızlandırmış, kaldırım yapmış, ab'ye girecekmiş, ekonomi iyiymiş, kriz bize dokunmamış zuha ha ha.

Ulan bu millet kadar kulaktan dolma efsaneyle, saçmalıkla iş yapan, her duyduğunu gerçek sanan, kömürle satın alınabilen bir topluluk daha var mı acaba? Bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasıncılıkla, benim cebim dolsun dünyanın kalanı batsıncılıkla nereye kadar ulan. Ah Aziz Nesin ah nerdesin be! Gör bak bu millet senin varsayımlarının da üzerinde!

Neyse, bölücü unsurlara ve PKK' ya hakaret edecektim. Maazallah-ül azim ergenekon, valiz, balyoz der içeri atarlar. Neme lazım.

BU ANAYASA PAKEDİ, BUNDAN SONRA ÇIKARILACAK -YENİ- ANAYASANIN ANAHTAR DELİKLERİNİ VE ÖN TUZAKLARINI HAZIRLAMAKTADIR BRE "EVET" DİYECEK SAĞIR DİLSİZ! AKLINI BAŞINA DEVŞİR. UYMA! DÖNMELERE, LİBOŞLARA, EKONOMİ, DİN YOBAZLARININ FETVALARINA.

blind kung-fu master!
Go to Top of Page

InfernalDestiny
Yönetici - Gudubet

Turkiye
915 Posts

Posted - 24/08/2010 :  16:00:34  Show Profile  Visit InfernalDestiny's Homepage  Edit Reply  Send InfernalDestiny an ICQ Message  Click to see InfernalDestiny's MSN Messenger address  Reply with Quote  View user's IP address  Delete Reply
http://www.kararmilletin.com/

dikiz

referandum a parti b partisi olayi degil. bu meclis bu kadarini cikarmis baska meclis bi bu kadar daha cikartir istenilen olur.
yukarida ki linkte ne degisiyor ne degismiyo hepsi var.okuyup itiraz ettiginiz maddeler uzerinde konusalim.

Shamanic Dreams
Go to Top of Page

IronMan
Gölgelerin Gücü!

Ingiltere
4823 Posts

Posted - 24/08/2010 :  20:41:49  Show Profile  Visit IronMan's Homepage  Edit Reply  Send IronMan an ICQ Message  Reply with Quote  View user's IP address  Delete Reply
cok dogru
karar a partisi b partisi degil
karar akp`nin (akebe mi demeliydim?) ve akp'nin israrla sundugu bu karara hayir
1) akp %47 oy almis olabilir, ama %100 u etkileyecek bir karar imza atamaz
2) kendi haklarinda onlarca dava dosyasi bulunan milletvekili bakan ve basbakanin yeni bir ANAYASA olusturmaya yetkisi olamaz, olmamalidir
3) akp toplumsal uzlasma degil, teroristle uzlasma yolunu secmistir, teroristle uzlasanin bizimle isi olmaz, ha goruyorumki siz bundan rahatsiz degilsiniz.. eller havaya o halde terorist yancilari sizi..

Go to Top of Page

rubyzine
Adam Olacak Cocuk

Turkiye
88 Posts

Posted - 24/08/2010 :  23:27:56  Show Profile  Edit Reply  Reply with Quote  View user's IP address  Delete Reply
Ulan işçinin, esnafın, tarlada çalışan adamın durumu belli, danalar dahil artık hiç birşey üretilmiyor, dışarıdan ithal ediliyor. Gırtlağımıza kadar borca gömüldük. Bu adamların rejim, demokrasi, laik cumhuriyet hakkında söylemleri belli. Aklı başında, satılığa çıkmamış herkes durumun vehametini anlatıyor. Bu ID arkadaşımız neden evet dememiz gerektiğini Ak Parti sitesiyle öğrenmemizi söylüyor.

Bence izlediğiniz, size söylenen, size duyurulan hiç bir şeye inanmayın. Yapabiliyorsanız kendiniz tetkik edin. Hele Ak Parti sitesinden neden "EVET demeliyiz?" gibi bir abukluğun içine hiç girmeyin. Aptal liboşlar pragmatizmin dibine vuracaklar diye olanca demokrasimden de feragat edemem kimse kusura bakmasın.

AKP, CHP, DSP, MHP, BDP farketmez, sonuna kadar, dibine kadar "HAYIR".

blind kung-fu master!
Go to Top of Page

InfernalDestiny
Yönetici - Gudubet

Turkiye
915 Posts

Posted - 25/08/2010 :  12:22:49  Show Profile  Visit InfernalDestiny's Homepage  Edit Reply  Send InfernalDestiny an ICQ Message  Click to see InfernalDestiny's MSN Messenger address  Reply with Quote  View user's IP address  Delete Reply
Cevaplar :

1) Demokratik çoğunluk ak parti de ise buna imza atabilir.
2) Anayasa yı oluşturacak kişiler senden mi yetki alacak ? Hukuk da kanunlar da böyle bişiy mi var. Türkiye Cumhuriyeti yasaları izin vermiş bunlar da yapıyorlar.
3) Teroristlerle yapılmış bir görüşme kasedi ve ses kaydı yazılı bir belge mi var? Bende iddia ortaya atıyorum Apo Devlet Bahçelinin Oğlu, Kemal Kılıçdaroğlunun kuzeni ve hatta osman pamukoğlu şöyle böyle benim söylediklerim ne kadar deli uydurması ise bu söylenenler de safsatadan öte değil. klasik boq at izi kalsınlar. bunu bağnaz siyaset düşüncesine sahip mevcut muhalefet ve belki şuan ki hükümet de yapıyor olabilir bunlar da yanlış.

Eller senin kaba etine lan :D

YUKARIDA ADWORDS DEKİ CÜMLEYİ AŞAĞI YAPIŞTIRDIM(random geldigini biliyorum ama olsun)
Tam Demokratik TC'ye EVET Yüzyılın Fırsatı ve Tam Demokrasiye Anayasa Reformu'na Bin Kere EVET!
Evet.TC

gizli akp ci ironman :D

Shamanic Dreams
Go to Top of Page

IronMan
Gölgelerin Gücü!

Ingiltere
4823 Posts

Posted - 25/08/2010 :  12:51:47  Show Profile  Visit IronMan's Homepage  Edit Reply  Send IronMan an ICQ Message  Reply with Quote  View user's IP address  Delete Reply
1) demokratik cogunluk diye bir sey yoktur. istiyosan %90 ol, demokratik olmaz o cogunluk. demokratik cogunluk dedigin sey, azinliktakilerinde haklarini korur, isteklerine yer verir. ama teroristlerin biricik basbakani rte boyle bir seye yeltenmemektedir bile. kaldiki, %47, %53 den kucuktur hayatim

2) anayasayi olusturacak kisi benden yetki almicak, senden de almicak, kendisinden de almayacak. hani kaldiracakti dokunulmazliklari? hatirlatirim, necmettin erbakan'la birlikte yargilandi abdullah gul, ve necmettin erbakan ceza aldi. rte hakkindaki davalari hepimiz biliyoruz. yasalar izin vermis diye bokunu cikartmak buna denir. ayrica bu yasalarin izin vermesiyle aciklanamaz, yasalarda bulunan bug'larla aciklamak daha mantikli. hic bir yasa bu kadar kirli birinin basbakan olmasina musaade etmez, akp yasalari disinda.

3) teroristlerle yapilmis gorusmenin kasetlerine gerek yok. bak ne diyor cok sevgili teroristlerin kardesi basbakanin? pkk ile hukumet gorusmemistir, devlet gorusmus olabilir. sevgili arkadaslar, devlet tek basina is yapmaz. devletin organlari bu tur isleri yaparken, hukumete baglidirlar. yani isin icinden devlet yapmistir diyerek cikamazsiniz. Devlet, icraatlari hukumet tarafindan gerceklestirilen bir cati kurumudur! iyi yapilan seyleri hukumet yapti, kotuleri devlet yapti diye ayirt edemezsin! senin basbakanin o cok ovundugu duble yollari anlatirken bunlari DEVLET mi yapmistir diyor? hayir, hukumetimizin imkanlariyla yapilmistir diyor. sanki hukumet kendi arasinda para topladi da yaptirdi.

bunlarin disinda, bok at izi kalsin diye bir sey yok. suraya bir suru link koyarim. abdullah'in tayyip'in soyledikleri, yaptiklariyla ilgili. utanir misin onlari gorunce? utanmazsin, cunku yuzsuzsunuz. ve eminim hepiniz dusunmeden evet diyeceksiniz, bir kere dusunseydiniz HAYIR derdiniz zaten.

Go to Top of Page
Page: of 2  Topic Next Topic   Lock Topic Edit Topic Delete Topic New Topic Reply to Topic
Next Page
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Bira Darkzine - Birahane © Bira Darkzine 2001 - 2010 Go To Top Of Page
Bu sayfalar 0,14 saniyede üretilmiştir.
Facebook Google Yahoo